Motörhead komt naar Heerhugowaard

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 5 juli 2006

MOTÖRHEAD GEEFT CONCERT IN DE WAERDSE TEMPEL

Afgelopen zaterdag stond Motörhead nog op Wâldrock en op 28 november 2006 komt deze Britse rockformatie alweer terug naar Nederland. Ditmaal voor een optreden in De Waerdse Tempel te Heerhugowaard. Exact drie maanden daarvóór komt het nieuwe album van Motörhead uit, getiteld Kiss Of Death. De voorverkoop voor het concert van Motörhead begint aanstaande zaterdag 8 juli 2006.

De inmiddels 60-jarige frontman van Motörhead, Lemmy Kilmister, weet met zijn recht-voor-z'n-raap-metal voorlopig van geen ophouden. In 1976 bracht Motörhead zijn debuut-album uit en nu, alweer 30 jaar later, is Lemmy, samen met Philip Campbell (gitaar) en Michael 'Mikkey Dee' Delaouglou (drums) nog steeds de meest constante factor in de wereld van de heavy metal. Het luidruchtige trio zorgt voor de perfecte combinatie van de heavy elementen uit de biker-rock en de snelheid van punk-rock. In 2004 is het 22ste album van Motörhead, 'Inferno', uitgekomen, welke lovende kritieken kreeg. Aldus Lemmy is de opvolger 'Kiss Of Death' nóg beter, met veel verassende invloeden en invalshoeken, dóch wederom typisch Motörhead.

Vanaf eind oktober begint de Europese tour van Motörhead. Op 28 november staat De Waerdse Tempel te Heerhugowaard geheel in het teken van een luide rock-show waarbij de Motörhead-fans niets tekort komen. Met stellige zekerheid kunnen we deze avond rekenen op de grote hits uit de inmiddels 30-jarige carriére van Motörhead, als 'Bomber', 'Overkill' en dé metalhymne bij uitstek, 'Ace of Spades'. Maar ook nieuw materiaal van het nog te verschijnen album 'Kiss Of Death' wordt niet overgeslagen in Heerhugowaard.

Voor meer informatie: www.mojo.nl

MOTÖRHEAD & SUPPORT ACT
28 november 2006
De Waerdse Tempel, Heerhugowaard
Entree: Euro 37,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 8 juli om 10.00 uur door Ticket Service via de 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (