C/TAC

Ctac - Toelichting halfjaarcijfers 2006

Uitnodiging analistenbijeenkomst / persconferentie

Ctac nodigt u hierbij uit voor een gecombineerde analistenbijeenkomst / persconferentie op donderdag 31 augustus 2006 ten kantore van Citigate First Financial B.V. om 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur staat er een lunchbuffet voor u klaar.

Tijdens de bijeenkomst zal door de heren Wil Huijben, Algemeen Directeur en Jan-Willem Wienbelt, Financieel Directeur, een toelichting worden gegeven op de halfjaarcijfers 2006 die dezelfde dag voorbeurs bekend worden gemaakt.

Graag vernemen wij middels een e-mail of fax, voor maandag 28 augustus, of u en/of uw collega('s) van de uitnodiging gebruik maakt.

Met vriendelijke groet,
Citigate First Financial B.V.

Reinier Hillen
Reinier.hillen@citigateff.nl
Tel: 020-5754028

Bijlage: antwoordformulier (opvragen bij afzender)

Profiel Ctac
Ctac N.V. is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren meer dan 120 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per 30 september 2005 182 medewerkers in dienst. De onderneming is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland).

Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.