Gemeente Bleiswijk


INSPRAAKNOTITIE BESTEMMINGSPLAN WILGENLEI

Burgemeester en wethouders maken ingevolge de inspraakverordening bekend, dat met ingang van 31 augustus 2006 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt de inspraaknotitie bestemmingsplan Wilgenlei.
Klik hier om de Inspraaknotitie te downloaden (pdf-bestand) Klik hier om de plankaart te downloaden (pdf-bestand)

In de inspraaknotitie bestemmingsplan Wilgenlei wordt een drietal onderwerpen besproken. Deze onderwerpen betreffen onderdelen uit het voorontwerpbestemmingsplan Wilgenlei van februari 2005 die zo zijn veranderd dat het nodig is voor deze onderdelen de inspraak opnieuw te doorlopen.
Deze onderwerpen betreffen de woningen (al dan niet bedrijfsgebonden), waaronder de afstand tot glastuinbouw, de ontsluiting van het plangebied en het transformatiegebied.

In de inspraaknotitie wordt geschetst hoe de geconstateerde veranderingen zijn doorvertaald naar het bestemmingsplan. Deze inspraaknotitie leggen wij nu afzonderlijk ter inzage zodat u uw reactie kenbaar kunt maken op de veranderingen ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

De naar aanleiding van het voorontwerpbestemmingsplan ingediende inspraakreacties blijven overeind. U hoeft alleen te reageren als u aanvullend op een eerdere reactie nieuwe inzichten en reacties kenbaar wilt maken of als u een eerste inspraakreactie betrekking hebbend op deze notitie wilt geven.

De inspraaknotitie ligt ter inzage bij de centrale balie op het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Donderdag is de centrale balie tevens geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast is het mogelijk op afspraak de inspraaknotitie buiten deze openingstijden in te zien. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de heer Zwijnenburg (010 â 52 44 158). De inspraaknotitie is ook bij de balie verkrijgbaar en staat op onze website waar u de notitie kunt downloaden.

Naast de inspraaknotitie ligt de aangepaste plankaart ter inzage. Deze plankaart zal na verwerking van alle inspraakreacties deel uitmaken van het ontwerp-bestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzageligging, van 31 augustus 2006 tot en met 27 september 2006, kan een ieder schriftelijk zijn reactie op de inspraaknotitie Wilgenlei indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2665 ZG Bleiswijk.

Maandag 11 september 2006 is er een informatieavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis. De mogelijkheid wordt dan geboden om vragen te stellen over de inspraaknotitie. Op maandag 18 september 2006 wordt een inspraakavond georganiseerd, aanvang 20.00 uur in het gemeentehuis. U kunt dan uw inspraakreactie mondeling kenbaar maken. Het is dan niet de bedoeling dat dan nog vragen worden gesteld over de inspraaknotitie, daar is de informatieavond voor bedoeld.

Bleiswijk, 30 augustus 2006
Burgemeester en wethouders voornoemd.