Grootse Verrekijkershow op de boulevard van Vlissingen

Gratis toegankelijk evenement op zondag 4 juni

VLISSINGEN, 20060530 -- De grootste Verrekijkershow van Nederland voor Hotel Arion aan de boulevard in Vlissingen (de enige boulevard in Nederland op het zuiden). Zondag 4 juni aanstaande zullen tussen 11.00 - 17.00 uur zowel buiten als binnen in het geheel vernieuwde hotel 300 verschillende verrekijkers en sterrekijkers opgesteld staan.



Een aantal specialisten is aanwezig om uitleg te geven en informatie te verstrekken omtrent de mogelijkheden en toepassingen van de kijkers. Denk bijvoorbeeld aan het binnen bezichtigen van kerkgebouwen om glas-in-loodramen dichterbij te halen of tijdens een bezoek aan een museum.
Ook bezitters van verrekijkers zijn welkom om hun kijker te laten beoordelen en/of om meer of andere mogelijkheden te laten uileggen over die kijker.

De verrekijkers voor deze show worden beschikbaar gesteld door: Hotel Arion, Focus Optiek, Proteye Veiligheidsbrillen, Byonlyt, Zeiss, Fujinon, Swift, Bynostar en Technolyt.
Bovendien zal de Sterrenwacht van Middelburg "Philippus Lansbergen" aanwezig zijn om een en ander te vertellen over astronomie in zijn algemeen en over sterrekijkers in het bijzonder.

De show is gratis te bezoeken van 11.00 - 17.00 uur op de boulevard in Vlissingen.


Voor verdere inlichtingen: Marleen Hulshof tel. 0118-616671