Het zomerdrankje van 2006: Canadian Red cranberrysap

Hip & healthy

DEN HAAG, 20060604 -- Trendwatchers voorspelden het al: alcohol is uit en biologische/natuurlijke drankjes zijn in! Cranberrysap, de fijne, verfrissende rode vruchtendrank is het zomerdrankje waarmee je in 2006 gezien moet worden. Dat blijkt uit een onderzoek dat is gehouden op het strand onder bijna 400 Nederlandse jongeren. Cranberrysap, dat in Nederland van verschillende leveranciers verkrijgbaar is, wordt deze zomer ook voor het eerst als merkdrankje verkocht.


Canadian Red is hèt nieuwe drankje dat deze zomer de Nederlandse stranden, bars en clubs verovert! Daarmee verslaat dit frisse vruchtensap il Prosecco, Smirnoff Ice en Caipirinha, de dranken die in de voorafgaande jaren als winnaars uit de test kwamen. Cranberrysap, dat de reformwinkels eindelijk ontgroeid is, wordt nu door het grote publiek ontdekt als een hip & healthy drankje. Na het oubollige, inheemse Terschellinger Cranberrysap en de fabrieksmatige variant die al in de supermarkten te verkrijgen zijn, is er nu een nieuw merk voor zowel de horeca als de consumentenmarkt: Canadian Red. Dit frisse drankje op basis van puur Cranberrysap wordt verpakt in een handzaam glazen flesje met zilveren etiket en kroonkurk. Trendy & healthy luidt het motto!

Canadian Red wordt - zoals de naam doet vermoeden - gemaakt van de allerlekkerste Canadese cranberry's, die vervolgens in Nederland worden verwerkt tot sap. Anders dan de concentraatvarianten van Cranberrysap, is Canadian Red een natuurzuiver product, op basis van verse bessen. Er worden geen kunstmatige smaakversterkers of conserveringsmiddelen toegevoegd. Cranberrysap bevat tal van stoffen die een zeer positieve invloed hebben op de gezondheid. Berichten hierover verschijnen steeds vaker in de medische pers. Boven alles is Canadian Red vooral heel erg lekker. Niet te zoet, maar juist lekker verfrissend door de lichtzurige smaak.

Canadian Red is het lekkerste als het gekoeld en puur wordt gedronken. Voor de strand- en clubgangers die wel vasthouden aan alcohol: cranberrysap is een onmisbaar ingrediënt voor populaire cocktails zoals: Cosmopolitan en Canadian Kick. Een mix van Canadian Red en red vodka is een drankje dat deze zomer op menig terras geschonken zal worden.
De leukste recepten voor diverse Canadian Red-cocktails zijn terug te vinden op de site.

De (advies)verkoopprijs van Canadian Red is ? 2.50 voor een flesje van 0,2 l.
Voor meer informatie en verkoopadressen, kijk op: www.canadian-red.com.