RTL Group


Spraakmakende serie 'The L Word' met tweede seizoen bij RTL 5

Vanaf zondag 4 juni keert bij RTL 5 The L Word terug, de spraakmakende reeks over een groep jonge vrouwen in Los Angeles en hun streven naar liefde, acceptatie en een succesvolle carrière. Het unieke van deze dramaserie is dat de hoofdmoot van de karakters niet heteroseksueel is, The L Word gaat over de levens en liefdes van een groep lesbische vriendinnen. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste ophield; relaties lopen op de klippen, nieuwe romances ontluiken maar ook zakelijke beslommeringen houden de dames, hun vrienden en hun familie bezig. Ook in de nieuwe afleveringen worden issues als seks, samenwonen en moederschap op ondubbelzinnige wijze aangeroerd.

In het nieuwe seizoen keren de populaire karakters Shane (Katherine Moennig), Alice (Leisha Hailey) en Dana (Erin Daniels) terug, evenals Bette (Jennifer Beals, bekend van de jaren tachtig-film Flashdance). Laurel Holloman, Mia Kirschner, Sarah Shahi en Pam Grier (bekend van o.a. de Tarantino-film Jackie Brown en jaren zeventig klassieker Foxy Brown) maken de cast compleet.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen smeekt Bette Tina hartstochtelijk om haar te vergeven. Ondertussen weet Tina een groot geheim verborgen te houden voor haar vrienden én voor Bette. Alice en Dana blijven hun romantische afspraakjes voor de anderen verborgen houden en Jenny moet afscheid nemen van Tim, als hij haar verlaat.

Uitzending: wekelijks, vanaf zondag 4 juni, tussen 22.30 en 23.30 uur.


---

--------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.persdienstrtlnederland.nl bezoeken.

© 2006 RTL Nederland / IP