Ingezonden persbericht

5e Feria Latinoamérica 2006


Het Latijns-Amerikaans Centrum voor Oriëntatie (CLO) overlaadt Nederland met Latijns-Amerikaanse landen


EINDHOVEN, 20060426 --
Zondag 4 juni 2006, zal C.L.O., het Latijnsamerikaans Centrum voor Oriëntatie zijn 5e jaarmarkt presenteren in de Tennishal van het Sportcomplex Eindhoven Noord (Vijfkamplaan 12, 5624 EB Eindhoven)




De Feria Latinoamérica is een jaarlijks evenement, enig in Nederland, waarin méér dan 200 vrijwilligers met familie, vrienden, Latinos, Nederlanders en andere nationaliteiten hun verscheidenheid en rijkdom aan Nederland laten zien door middel van een uniek feest met vele kleuren, muziek, dansen en gastronomische gerechten.
Er zullen kraampjes zijn uit de verschillende landen, thematische tentoonstellingen, een show van typische klederdrachten, muziek, dans, een demonstratie van culinaire cultuur, activiteiten voor kinderen en een verloting.
Presentatie van folkloristische groepen en muziek uit Latijns-Amerika, bovendien verschillende artiesten zoals: Dansgroep Bakere, Tango Ahora, Nali Arias en Chicas Canela, de Tuna Ciudad de Luz, Braziliaanse dansgroep Copacabana, Son del Caribe en véél meer. Zij zullen het publiek folklore, romantiek en het Latijns-Amerikaanse gevoel brengen.


Voor de kinderen zijn er springkussen, een kinderhoek en ze zullen zich heel goed vermaken met de piñata.


Verkoop van de kaarten bij de ingang.

Volwassenen 5, euro

Kinderen van 3 tot 12 jaar 2 euro

Voor kinderen jonger dan 3 jaar is de entree gratis.


Het CLO is een stichting die, sinds april 2000, activiteiten onderneemt voor hulp bij de integratie van de Latijns-Amerikaanse inwoners van Eindhoven en wijde omgeving


Voor informatie, zowel in het Spaans als in het Nederlands:
Mevrouw Lizbeth Maduro

Tel: 31- (0)40-2129258


voorzitter: Mevrouw Milagros Maldonado

Tel: 31-(0)40-2426288


Stichting Centro Latinoamericano de Orientación
Clervauxlaan 31, 5625LA Eindhoven

E-mail: info@cloeindhoven.nl




C.L.O. Eindhoven