AutoRai

Mazda Partner van Opa en Oma Dag 2006

(5/29/2006)
Mazda zal prominent aanwezig zijn tijdens de jaarlijkse Opa en Oma Dag in themapark Walibi World op 4 juni a.s. De Opa en Oma Dag is in 2004 voor het eerst georganiseerd door Jonge Gezinnen BV in Alphen a/d Rijn, een uitgeverij die zich richt op (aanstaande) ouders en actieve ouderen. Mazda zal op Walibi aanwezig zijn met twee relevante modellen, de Mazda2 en de Mazda5, âGezinsauto van het Jaar 2006â. Per demonstratiemodel is er een aparte competitie, waarin families tegen elkaar strijden.
Jonge Gezinnen BV is uitgever van magazines als Groter Groeien, Kinderen, Ouders van Nu en Kèk, maar richt zich ook op haar doelgroepen via de Zwangerschaps âen Cadeaudoos van Felicitas en via internet en speciale evenementen. Het tijdschrift Ook! richt zich op de actieve ouderen, de opaâs en omaâs. Voor deze doelgroep is de âOpa en Oma Dagâ georganiseerd, die dit jaar zal plaatsvinden in Walibi. Walibi World is een 40 hectare groot themapark met meer dan 50 attracties en shows, gelegen in het hart van Nederland in Biddinghuizen in de provincie Flevoland. De 3^e âOpa en Oma Dagâ zal op 4 juni plaatsvinden, tussen 10.00 en 18.00 uur zijn alle opaâs en omaâs met hun kleinkinderen van harte welkom.

Mazda modellen
Midden in het park zal Mazda de nieuwe Mazda2 en de âGezinsauto van het jaar 2006â, de Mazda5, presenteren aan de bezoekers. Het evenement biedt een mooie gelegenheid om de deelnemers kennis te laten maken met deze modellen. Per demonstratiemodel wordt er een aparte competitie georganiseerd waarin families tegen elkaar strijden. De opdracht is om de Mazda-weekendtassen zo snel mogelijk in de Mazda te plaatsen, waarbij de tijden worden geklokt. De snelste tijd zal steeds op het scorebord te zien zijn en kan verbeterd worden door andere teams. Aan het einde van de dag, om 17.00 uur, zullen de winnaars bekend worden gemaakt, die als prijs de weekendtassen cadeau krijgen. Ook kunnen de bezoekers een antwoordkaartje invullen waarmee ze kans maken op een weekendje weg met de Mazda2 of de Mazda5.

Meer informatie over de Opa en Oma Dag 2006 in Walibi World is ook te vinden op http://www.opaenomadag.nl.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster