Eagles 'Farewell I' Tour op 4 juni in Rotterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT
MOJO Concerts, Delft, 22 november 2005


De Eagles komen in het kader van hun 'Farewell I' Tour naar Nederland voor een concert op zondag 4 juni 2006 in de Rotterdamse Ahoy. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

De carrière van de band, bestaande uit Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit, beslaat inmiddels al meer dan 30 jaar. Tijdens de 'Farewell I' Tour komen de beste hits van de Eagles aan bod waaronder 'Hotel California', 'Desperado', 'Take It To The Limit', 'Life In the Fast Lane' en 'Take It Easy'. Maar ook zal de band nieuwe songs spelen waaronder 'One Day at a Time' en 'No More Cloudy Days' die afkomstig zijn van de nieuwe DVD Farewell I Tour Live From Melbourne. Het is voor het eerst dat een nummer dat alleen op DVD verkrijgbaar is in de radio top 10 lijst terecht komt. De dvd stond meer dan twaalf weken achter elkaar in de videohitlijst en werd bekroond met twaalf keer Platinum door de RIAA (Recording Industry Association of America).

De Eagles verkochten meer dan 120 miljoen platen wereldwijd en stonden vier keer met een nummer één hit in de Amerikaanse hitlijsten. De band won vier Grammy Awards en van hun albums Greatest Hits 1971-1975, Hotel California en Greatest Hits Volume zijn wereldwijd respectievelijk 28, 16 en 11 miljoen exemplaren verkocht. De Eagles staan sinds 1998 in de Rock & Roll Hall of Fame. De laatste tour van de Eagles in Nederland dateert uit 2001.

De Eagles bieden hun fans voor de Farewell I tour unieke VIP ticket packages via www.iloveallaccess.com.

Bezoek de officiële website van de Eagles voor meer informatie:

www.eaglesband.com

EAGLES
Zondag 4 juni 2006
Ahoy' - Rotterdam
Entree: EUR 94, EUR 89, EUR 82 en EUR 75 (staanplaatsen) (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

NO TAPING, NO CAMERAS

Noot aan de redactie (