Ingezonden persbericht


-----------------------

O-2226-2006 Zwaar in overtreding
Zondag om 02.50 uur heeft op de N289 te Kruiningen een 37-jarige automobilist uit de gemeente Borsele zijn rijbewijs in moeten leveren. Hij reed met een gecorrigeerde snelheid van 163 km/u waar 70 km/h is toegestaan. Hij reed dus 93 km/h te hard. Proces verbaal is opgemaakt en zijn rijbewijs is ingenomen.

W-2227-2006 Verdacht van diefstal c.q. heling bromfiets Zondag om 05.00 uur is op de Valkenisseweg in Biggekerke een 17-jarige Vlissinger aangehouden voor diefstal c.q. heling van een bromfiets. Surveillerende agenten zagen een tweetal jongens naast een bromfiets lopen op het fietspad langs de Valkenisseweg. Toen ze de jongens benaderden werd de bromfiets in de berm gesmeten en rende 1 van de jongens weg. De andere jongen kon door de agenten worden aangehouden. De bromfiets bleek weggenomen te zijn uit de schuur van een woning in de Thibautstraat in Aagtekerke. De jongeman is voorgeleid en verhoord.
De bromfiets is terug naar de eigenaar.
Het onderzoek is nog niet afgesloten.

O-2228-2006 Vuurtje stoken in woonwijk
In de nacht van zaterdag op zondag is op de Kromwegelsingel in Oost Souburg een 28-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij was met een aantal maten bezig met het stoken van een vuurtje in de woonwijk. Toen door agenten gevraagd werd dit vuur uit te maken en hij weigerde zijn medewerking hieraan te verlenen is hij aangehouden. De agenten hebben vervolgens het vuur uitgemaakt en de gemeente in kennis gesteld.

W-2229-2006 Dronken man dringt woning binnen
Zondag omstreeks 03.00 uur is in een woning in de Nijverheidsstraat in Vlissingen een 29-jarige Middelburger aangehouden. De man was zwaar onder invloed, had een ruit van de woning ingeslagen en was de woning binnengeklommen. Hij is ter ontnuchtering meegenomen naar het bureau en is voorgeleid.

O-2230-2006 Frontaal tegen een boom
Op de Schoorkenszandweg in 's Gravenpolder vond zaterdagavond rond 19.50 uur een eenzijdig ongeval plaats. Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed over de Schoorkenszandweg. Ter hoogte van de kruising Zwaaksedijk ging zijn mobiele telefoon. Hij pakte zijn telefoon uit zijn broekzak om te kijken wie er belde. Op dat moment lette hij niet op de weg, raakte in de berm en reed frontaal op een boom. De auto belandde op zijn kop. De bestuurder en zijn inzittende, een 24-jarige man uit dezelfde gemeente zijn in het ziekenhuis behandeld. De verwondingen bleken mee te vallen (kneuzingen en blauwe plekken). Ze moesten ter observatie een nacht blijven. De auto is geheel vernield.



---- --