Kenniscentrum Elektronische Overheid


WebWijzerAward 2006

logo Burger@overheid.nl

Ook dit jaar weer zal een overheidsorganisatie die digitaal voorop loopt de WebWijzerAward van Burger@Overheid.nl krijgen. En opnieuw is er de WebFlop voor een overheidsorganisatie die teleurstelt.

Tot 14 februari 2006 kan iedereen bij Burger@Overheid.nl een nominatie indienen voor de WebWijzerAward 2006, óf natuurlijk voor de WebFlop 2006...

Burgers, maar ook de overheidsorganisaties zelf, worden uitgenodigd een nominatie te sturen naar ons e-mailadres burger@overheid.nl onder vermelding van:

Naam van de organisatie
URL of webadres van de website
Genomineerde voldoet aan welke norm(en) van de BurgerServiceCode Motivering
In 2005 ging de WebWijzerAward naar de IB-Groep en de gemeente Assen. De WebFlop 2005 (op tv uitgereikt aan Tweede Kamervoorzitter Frans Weisglas) was voor de Regiegroep e-Parlement aanleiding om de BurgerServiceCode als uitgangspunt te nemen voor de nieuwe website.

In 2006 zullen de vakjury- en publieksprijzen worden samengevoegd tot één stimuleringsprijs. De nominaties zijn mede gebaseerd op de Overheid.nl Monitor. De jury bestaat uit het Forum en het PublieksPanel van burger@overheid. Minister Pechtold zal de prijs uitreiken op 26 april tijdens de Beurs Overheid & ICT. Volg de ontwikkelingen via onze website: www.burger.overheid.nl/award.
---
Directe link naar het
bericht: http://www.burger.overheid.nl/nieuws/?id=753