Ingezonden persbericht


Bleekemolen opent 2800 m2 groot
Mega Indoor Speelparadijs in Mijdrecht

Mijdrecht, 20 januari 2006. Er is goed nieuws voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar uit Mijdrecht en wijde omgeving die houden van spelen en plezier maken. Bleekemolens Race Planet for Kids is geopend! Het Mega Indoor Speelparadijs is zo groot en afwisselend dat een dag te kort is om alles te ontdekken en uit te proberen. Het Speelparadijs is gevestigd aan de Industrieweg 29 in Mijdrecht en is de buurman van Bleekemolens Indoor kartbaan. Jimmy, de goedlachse burgemeester van het Mega Indoor Speelparadijs, verrichte op vrijdag 20 januari de officiële opening.

Anderhalf jaar geleden opende Bleekemolen het eerste Mega Indoor Speelparadijs in Amsterdam. "Dat bleek al meteen in een grote behoefte te voorzien", aldus bedrijfsleider Sebastiaan Bleekemolen. "Het Speelparadijs in Amsterdam is een succes. We ontvangen niet alleen veel ouders en grootouders met hun kinderen, kleinkinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes. Ook scholen kiezen voor het Mega Indoor Speelparadijs als bestemming voor hun schoolreisjes, onder andere omdat wij met onze verkeerstuin plezier combineren met verkeerseducatie. Kinderdagverblijven hebben ons eveneens ontdekt, daarnaast is het Speelparadijs een uitgelezen locatie voor een kinderpartijtje."

'Mobiliteit' is het belangrijkste thema van Race Planet for Kids Mijdrecht. Voor elke leeftijdsgroep staan er verrassende voertuigen klaar. In Mijdrecht is het 'wagenpark' nog uitgebreider dan in Amsterdam. De jonge gasten van Bleekemolen mogen zich, afhankelijk van hun leeftijd, onder meer uitleven met trapskelters, elektrokarts, elektrische 'Formule 1 auto's' en 'crazy bikes'. Er is een ruime verkeerstuin, waar de kinderen spelenderwijs de verkeersregels leren en hun 'rijbewijs' kunnen halen. Een enorm groot klimtoestel en een peuterspeelhoek ontbreken uiteraard niet in het Mega Indoor Speelparadijs. Sebastiaan Bleekemolen is trots op de spectaculaire sleebaan die in Mijdrecht is verrezen.

"De sleebaan is hét succesnummer van het Speelparadijs in Amsterdam. Het spreekt dus voor zich dat we ook in Mijdrecht zo'n spannende sleehelling hebben gebouwd. Een voor ons nieuwe attractie is de schaats- en ijshockeybaan. Voor elk kind uit de leeftijdsgroep is er dus meer dan genoeg te beleven." Spelen maakt hongerig en dorstig. Daar speelt Bleekemolen op in met een ruime keuze uit broodjes, drankjes, snacks en menu's.

Bleekemolens Mega Indoor Speelparadijs is een absolute hit voor kinderpartijtjes. Bleekemolen: "We hebben speciale verjaardagsarrangementen ontwikkeld, die zich inmiddels al heel vaak hebben bewezen." Sebastiaan verwacht dat het Mega Indoor Speelparadijs in Mijdrecht ook de bestemming van veel schoolreisjes zal worden. "In Amsterdam hebben we hier inmiddels al veel ervaring mee opgedaan. In de schoolbanken is niet iedereen even geïnteresseerd in de verkeersregels, maar dat is bij ons in de verkeerstuin anders." Voor schoolreisjes en andere grote groepen beschikt Bleekemolen over een luxe touringcar voor het vervoer van en naar het Speelparadijs.

Bleekemolens Race Planet for Kids heeft ook gedacht aan de (groot)ouders en begeleiders. Voor hen is er, naast de mogelijkheid om op de naburige indoor kartbaan een kartmanche te rijden, een leestafel en de mogelijkheid om te internetten. Over internet gesproken: op de website www.raceplanetforkids.nl vindt u alle informatie, het laatste nieuws en speciale acties rond de Mega Indoor Speelparadijzen en de indoor kartbanen van Bleekemolens Race Planet.

De toegangsprijs bedraagt E 8,50 voor kinderen van 2 t/m 12 jaar en E 3,00 voor kinderen vanaf 13 jaar en voor volwassenen. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. Er is voldoende, gratis parkeerruimte. De openingstijden buiten de schoolvakanties luiden: woensdag 12.00 tot 18.00 uur, donderdag 13.00 tot 18.00 uur, vrijdag 13.00 tot 20.00 uur, zaterdag 10.00 tot 20.00 uur, zondag 10.00 tot 18.00 uur, maandag en dinsdag gesloten. Tijdens de schoolvakanties gelden ruimere openingstijden. Kijk hiervoor op www.raceplanetforkids.nl of bel 020-611 11 20.


---

Voor de redactie:
Hoge resolutie foto's van (de opening van) het Mega Indoor Speelparadijs in Mijdrecht zijn vanaf maandag 23 januari 14:00 uur vrij te downloaden van de website www.raceplanet.nl/media. De foto's zijn vrij van copyright.

Op www.raceplanet.nl/media kunt u dit persbericht en een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden in en rond het Mega Indoor Speelparadijs in een Word-bestand downloaden. Nadere inlichtingen worden u graag verstrekt door Sebastiaan Bleekemolen, tel. 0653 197 148.

Openingstijden Bleekemolens Race Planet for Kids Mijdrecht:

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 tot 18.00 uur
Donderdag 13.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 13.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 10.00 tot 18.00 uur

Tijdens schoolvakanties (regio Noord en Midden):
maandag t/m zaterdag 10.00 tot 20.00 uur
zondag 10:00 tot 18:00 uur

(Verjaardags)partijtjes, schoolreisjes en groepsarrangementen kunnen ook op andere tijdstippen plaatsvinden. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Toegangsprijzen

0-1 jaar gratis
2-12 jaar E 8,50
2-12 jaar op maandag, dinsdag of donderdag na 15.30 uur E 5,50 (m.u.v. de schoolvakanties) vanaf 13 jaar E 3,00

Groepen:
Per 6-9 kids: 1 volwassene gratis
Per 10 kids: twee volwassenen gratis

Indoor karten op kinderkarts (vanaf 5 jaar) E 10,00 Indoor karten op kinderkarts en spelen (vanaf 5 jaar) E 16,00 Indoor karten (vanaf 8 jaar) E 14,00
Indoor karten en spelen (vanaf 8 jaar) E 17,50

Voor nadere inlichtingen: Bleekemolens Race Planet for Kids, tel. 020-611 11 20, fax 020 611 55 94 of kijk op www.raceplanetforkids.nl.


---- --