Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

20 januari 2006

Twello - Met auto in de sloot

Een 48-jarige automobilist uit Terwolde is donderdagmorgen (19/1) rond 06.15 met zijn auto in een sloot beland. De man reed over de Hunderenslaan vanaf de Kruisvoorde. Doordat het glad was gleed hij door en botste tegen een boom. Vervolgens belandde hij in een sloot. De man raakte licht gewond aan zijn hoofd.

Zutphen - Inbraak in woning

In een woning aan de Paulus Potterstraat werd donderdag ingebroken. Weggenomen werd onder andere geld, kleding, een videocamera en een digitale camera. De voordeur kon worden geopend middels "flipperen". De politie adviseert altijd deuren af te sluiten bij het verlaten van de woning.

Gorssel - Politie onderzoekt inbraak

De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak bij een garagebedrijf aan de Hoofdstraat. De inbraak gebeurde afgelopen nacht (20/1) rond 01.55 uur. Om binnen te komen werd een ruit uitgenomen. Men werd vermoedelijk gestoord. Er werd niets weggenomen.

Joppe - Bekeurd voor afval verbranden

De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt tegen een 56-jarige man uit Epse. Hij verbrandde donderdag (19/1) onder andere geschilderde kozijnen en planken op een perceel aan de Lochemseweg in Joppe.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52

---- --