Uw gemeente op internet

Hét startpunt voor informatie en uw actieve bijdrage aan een veiliger wijk.

Regio Utrecht, 20-01-2006 o Sinds begin dit jaar kunt u, inwoners en bezoekers van de politieregio Utrecht, op www.politie.nl/utrecht de nieuwe pagina Uw gemeente raadplegen. Met deze pagina willen wij u per gemeente rechtstreeks informeren over de criminaliteit en overlast in de wijken.

Voor elke gemeente is er een aparte pagina waarop u kunt lezen wat de politie doet en wat u zelf kunt doen om de criminaliteit in de wijk te laten dalen. Bovendien vindt u er informatie over de wijkteams van de politie. Wat doet een wijkteam? Hoe kan ik de politie in mijn wijk bereiken? Wie is mijn wijkagent? Op al deze vragen vindt u een antwoord.

Verder staat op Uw gemeente het actuele wijknieuws van de politie. De wijkteams houden u hier op de hoogte van hun werk om criminaliteit en overlast tegen te gaan. De politie zal op de pagina ook geregeld een beroep op uw oplettendheid en medewerking doen. Wijkagenten zullen u bijvoorbeeld regelmatig om informatie vragen die kan helpen bij het oplossen van een misdrijf.

Wilt u weten wat er speelt in de wijken, kijk dan regelmatig op Uw gemeente op www.politie.nl/utrecht. Hét startpunt voor informatie en uw actieve bijdrage aan een veiliger wijk. Voor uzelf en andere buurtbewoners.