Gemeente Roermond

Hoe wilt u straks wonen?

Op 9 november jongstleden is het woonwensenonderzoek van start gegaan tijdens een eerste bijeenkomst in de Donderie. Als jongere oudere van Roermond wordt u nog steeds de gelegenheid geboden uw woonwensen kenbaar te maken. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 20 januari in café Aad Leeuwe. Wim Kemp, wethouder Maatschappelijke Dienstverlening, zal de avond bijwonen.

Woonwensen veranderen in de loop van de tijd. Om te kunnen inspelen op de veranderde woonwensen van inwoners in de gemeente Roermond, onderzoekt de Gemeente op dit moment de woonwensen van jongere ouderen tussen de 55 en 70 jaar oud. Hierbij is niet alleen de woning (prijs, type, woonruimte) zelf van belang. Ook zaken als ligging ten opzichte van winkels, aanwezigheid van zorgalarmering en/of welzijnsdiensten spelen hierbij een belangrijke rol. De gemeente Roermond heeft in samenwerking met de Universiteit Maastricht een onderzoek opgezet.

Bent u zelfstandig woonachtig in Roermond en tussen de 55 en 70 jaar? Kom dan naar één van de onderstaande locaties en laat onder het genot van een kopje koffie uw stem horen! Het onderzoek duurt ongeveer 20-30 minuten.

Data en locaties woonwensenonderzoek:


* Vrijdag 20 januari, 19.30u - Café "Aad Leeuwe", Burg. Th. Wackersstraat 59.

* Maandag 23 januari, 14.00 u - Tijdens Soos in Wijkcentrum 't Trefpunt, Javastraat 32.

* Woensdag 25 januari, 14.00u - Tijdens de spellenmiddag georganiseerd door de Ouderenvereniging Hoogvonderen, in het gemeenschapshuis "de Vlonder", Florasingel 38.
* Woensdag 25 januari, 16.00u - Aansluitend aan de lezing over het nieuwe zorgstelsel, georganiseerd door Vereniging Donderberg 55+, in het wijkcentrum "de Donderie", Donderbergweg 47.

Voor meer informatie over het onderzoek kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Desirée Meertens of San Aben van de gemeente Roermond: (0475) 359 352.
Publicatiedatum: 19.01.2006 Bijgewerkt: 19.01.2006