Vluchten kan niet meer

Expo business partners

Immo International 2006
Dé beurs voor tweede woningen in het buitenland

'Vluchten kan niet meer' zongen Frans Halsema en Jenny Arean dertig jaar geleden al. Toch hebben de afgelopen decennia heel veel Nederlanders wel degelijk een manier gevonden om voor korte of langere tijd aan hun hectische bestaan te ontsnappen. De oplossing? De aanschaf van een tweede woning in het buitenland. Deze reis begint tijdens Immo International in Houten...

Van 20 tot en met 22 januari 2006 heeft in het Euretco Expo Center in Houten voor de twintigste maal de woonbeurs Immo International plaats. Duizenden mensen kochten reeds een woning via de contacten die tijdens deze beurs werden gelegd. In september 1996 werd de allereerste Immo International gehouden en door een hoog kwaliteitsniveau werd het al snel dé beurs voor internationaal vastgoed. Makelaars presenteren zich hier twee keer per jaar met foto- en videopresentaties en maquettes. Dit is dé beurs voor wie op zoek is naar een appartement, huis, boerderijtje of misschien zelfs een kasteel in het buitenland.

Tijdens deze 20ste editie zullen ruim 130 makelaars, bemiddelaars en projectontwikkelaars bestaande woningen en nieuwbouwprojecten presenteren uit meer dan 35 landen. Dit is dé gelegenheid voor wie zich vrijblijvend wil laten informeren. Het aanbod bestaat uit ruim 50.000 huizen, villa's, boerderijtjes, appartementen, chalets en kastelen uit alle uithoeken van de wereld. Ook zullen financiële dienstverleners, fiscalisten, juristen, verhuisbedrijven en uitgevers van boeken en tijdschriften u desgewenst informeren over hun specialisme.

Op zaterdag en zondag kan de beursbezoeker lezingen bijwonen over het kopen en wonen in Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal, Hongarije, Turkije, Tsjechië en de Verenigde Staten. Tijdens deze lezingen komen juridische en fiscale aspecten aan de orde, maar ook strategische zaken, aan- en verkoop van onroerend goed en vele andere onderwerpen.
Na elke lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Euretco Expo Center
Meidoornkade 24, 3992 AE Houten (6 km onder Utrecht) Tel. 030-6349100

Openingstijden
Vrijdag 20 januari van 12.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 21 januari van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 22 januari van 10.00 tot 17.00 uur

Route: op de A27, de rijksweg tussen Breda en Utrecht, neemt u de afslag Houten (afrit 29). Onderaan de afrit gaat u bij de rotonde linksaf richting Houten en volgt de borden Euretco Expo Center. Bij de beurs kunt u gratis parkeren

De entree bedraagt 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar gratis (er is een videozaal voor de kleintjes).