Dynamische training in teamontwikkeling op Ierse wateren

Het neusje van de zalm voor managementteams

AMSTERDAM, 20051130 -- Een training in teamontwikkeling en een goed verzorgd verblijf op een luxe kruiser blijken een prima combinatie te zijn voor een probleemoplossende reis op de Ierse wateren. Mensen die nauw met elkaar moeten samenwerken, zitten nogal eens in elkaars vaarwater. Juist de besloten omgeving van de boot, zich voortbewegend door het prachtige Ierse landschap fungeert als een unieke inspiratiebron voor het bereiken van nieuwe samenwerkingsvormen.


De deelnemers kunnen zich tijdens de reis helemaal richten op de training, onder leiding van een professionele bedrijfstrainer. De aangeboden theorie gaat over analyseren van de samenwerking binnen het team, conflicthantering, vergader- en discussietechnieken, de rol van de leidinggevende en andere teamspecifieke vraagstukken. Door middel van gerichte opdrachten en oefeningen wordt dit direct in de praktijk gebracht. De duur van de reis is minimaal vier dagen, met een effectieve training van zes dagdelen. Hierdoor is er voldoende tijd om thema's uit te werken, en de voorwaarden voor succes te scheppen. Eventueel kunnen verspreid over een aantal maanden vervolgdagen worden gepland.
Ondertussen houdt de meereizende kok zich gepassioneerd bezig met het bereiden van verrassende maaltijden. Hij weet als geen ander de weg op de Ierse wateren en loodst de deelnemers met vakmanschap door de spectaculaire sluizen. Daarnaast zorgt hij voor rust, culinair genieten en een beschaafde ontspanning op de avonden. Natuurlijk is de precieze invulling van de reis afhankelijk van
de reizigers.
De training is bij uitstek geschikt voor: Managementteams van middelgrote bedrijven.
Maatschappen binnen gezondheidszorg
en onderwijs.
Team- en projectleiders en teamleden.
En alle samenwerkenden die inzicht willen ontwikkelen in de sociale dynamiek van een team, het behalen van doelen en effectief samenwerken. De invulling is afhankelijk van de fase waarin het team zich bevindt. Vandaar dat voorafgaand samen met de opdrachtgever een uitgebreide analyse van het team wordt gemaakt. Hierna wordt een voorstel aangeboden.

Inhoudelijke informatie over het trainingstraject:
Morgenland te Westzaan,
Marjan Dolsma, 075 6122813, 06 29363415 of m.dolsma@hetmorgenland.nl.