Gemeente Hilversum

Werken aan de weg
De wegwerkzaamheden van 28 november t/m 2 december 2005

Op maandag 28 november wordt het winkeldeel van de Gijsbrecht van Amstelstraat van 's ochtends 7.00 tot 's middags ongeveer 15.00 uur afgesloten voor doorgaand autoverkeer.
In de tussenliggende uren worden aan weerszijden van het winkeldeel, bij de Neuweg en de Bosdrift, twee grote amberbomen geplant. Autoverkeer op de Gijsbrecht vanaf de kant van de Utrechtseweg wordt via de Neuweg en de Hilvertsweg naar de Diependaalselaan geleid. Autoverkeer vanaf de andere kant wordt omgeleid over de Bosdrift, Havenstraat, Koningsstraat, Neuweg.
De winkels op de Gijsbrecht blijven bereikbaar via de Hilvertsweg. Op het stukje Hilvertsweg tussen de Leliestraat en de Gijsbrecht wordt in de betreffende uren tweerichtingsverkeer toegestaan.

De provincie laat weten dat de werkzaamheden aan de Utrechtseweg (N417) tussen de Berkenlaan en de Noodweg pas op 2 december worden afgerond.

Verder wordt gewerkt

* in de Spreeuwenstraat, vervangen riolering (tot half december);
* op de ventweg van de Jan van der Heijdenstraat tussen de Minckelersstraat en de Kamerlingh Onnesweg, herinrichting tot december;

* en in de Sebastiaan Hoogewerffstraat worden sanerings- en rioolwerkzaamheden uitgevoerd tussen de Van 't Hoffstraat en de Besselstraat (tot december).

De wegwerkzaamheden van 5 t/m 9 december 2005

Ingevolge afspraken met ondernemersvereniging STRO wordt tot januari niet gewerkt
op hoofdroutes door Hilversum.

Gewerkt wordt nog wel


* in de Hendrick de Keyserlaan, herstraten (tot Kerstmis)
* op de ventweg van de Jan van der Heijdenstraat tussen de Minckelersstraat en de Kamerlingh Onnesweg, herinrichting tot half december;

* en in de Sebastiaan Hoogewerffstraat worden sanerings- en rioolwerkzaamheden uitgevoerd tussen de Van 't Hoffstraat en de Besselstraat (tot Kerstmis).