Pleon


30-11-2005
Orange breidt aanbod van SPV telefoons uit voor meer keuze en mobiliteit
Kijk onderaan voor beeldmateriaal en meer details van de SPV telefoons.

Orange introduceert eerste Microsoft Windows 5.0 smartphone en nieuwe Microsoft Windows 5.0 PDA

Den Haag, 30 november 2005. Orange SA heeft haar assortiment SPV telefoons uitgebreid met de introductie van de Orange SPV C600 smartphone en de Orange SPV M3000, een PDA. Deze telefoons zijn nu ook in Nederland beschikbaar.

Orange biedt als eerste aanbieder een smartphone met Microsoft Windows Mobile 5.0: de Orange SPV C600. Net als zijn voorganger, de populaire Orange SPV 500, bepaalt de Orange SPV C600 de norm voor smartphones door de vele functies, waaronder e-mail en toegang tot zakelijke functies met één druk op de knop. De Orange SPV M3000 is de eerste PDA van Orange Nederland met Microsoft Windows Mobile 5.0. Het toestel is uitgevoerd met een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord dat snelle, eenvoudige data-invoer mogelijk maakt zonder in te leveren op de compacte vorm.

Beide toestellen beschikken over ingebouwde e-mail en real-time synchronisatie met Microsoft Outlook, zodat zakelijke klanten direct toegang hebben tot belangrijke bedrijfsgegevens en overal en altijd productief kunnen zijn. Daarnaast nadert Windows Mobile 5.0 het dichtst de pc-versie van Microsoft Office op een mobiel toestel, waarmee de toestellen onderweg het ideale alternatief zijn voor een laptop.

Beide toestellen zijn compatibel met Quad-band en hebben wereldwijd dekking - ideaal dus voor de privé- of zakenreiziger.

De modellen maken deel uit van het SPV assortiment en zijn voorzien van het Orange Homescreen, dat is aangepast op de gebruiker. Homescreen verschaft met één druk op de knop toegang tot vele zakelijke functies, maar daarnaast kan de gebruiker het menu helemaal aanpassen aan zijn of haar persoonlijke voorkeuren. Het Homescreen waarborgt een eenvoudig en consistent gebruik binnen het gehele assortiment. Voor de zakelijke gebruiker leidt dit tot een eenvoudiger ingebruikname, training en ondersteuning, waardoor de kosten voor mobiel beheer dalen en soepel kan worden overgestapt naar mobiel werken.

"Toestellen als de Orange SPV C600 en de Orange SPV M3000 vergroten de mobiliteit van bedrijven doordat mensen waar en wanneer ze maar willen toegang hebben tot gegevens. Om optimaal gebruik te kunnen maken van mobiliteit is echter een breed aanbod aan toestellen van belang, zodat bedrijven per type medewerker kunnen kiezen voor het meest geschikte toestel. Door een breed aanbod met een consistente besturingsinterface te bieden, garandeert Orange een klantgecentreerde ervaring en wordt het voor klanten eenvoudiger om hun kosten voor mobiele apparatuur te beheren, ongeacht omvang en diversiteit", zegt Philippe Bernard, Executive Vice President van Orange Business Solutions.

Met de Orange SPV 600 en de Orange SPV M3000 komt het totale assortiment aan Microsoft-toestellen in Nederland uit op negen modellen, waarbij de SPV C600 en SPV M3000 zijn voorzien van Microsoft Windows Mobile 5.0. Beide nieuwe modellen beschikken over ingebouwde e-mail via POP3 en IMAP4 en real-time synchronisatie. Het beproefde en betrouwbare besturingssysteem Microsoft Windows Mobile 5.0 biedt gebruikers de functies en toepassingen die ze op hun pc gebruiken, zoals e-mail, contacten, agenda en Microsoft Office, evenals Internet Explorer MobileTM, en het gemak dat de bestandsopmaak (zoals .doc, .xls, .ppt) gelijk blijft.

"De meeste bedrijven werken in hun kantooromgeving met Microsoft", aldus Philippe Bernard, Executive Vice President van Orange Business Solutions. "Daarom willen veel van onze klanten ook in hun mobiele omgeving met Microsoft werken. We werken nauw samen met Microsoft en HTC om de breedste, meest geavanceerde familie van Microsoft-gebaseerde mobiele toestellen te kunnen aanbieden."

Als onderdeel van het assortiment Orange SPV telefoons zijn beide toestellen uitvoerig getest aan de hand van verschillende criteria. Enkele belangrijke functies van de toestellen:

· Orange Homescreen

· Icoon dat met één druk op de knop toegang verschaft tot belangrijke zakelijke toepassingen

· Accu met lange levensduur (gesprekstijd 4 uur, stand-bytijd 6 dagen)


· Carkit

· Stereo headset

· Oplader voor onderweg en internationale adapter
· USB-synchronisatiekabel

· Keuze uit diverse screensavers, wallpapers en ringtones

De Orange SPV C600 en Orange SPV M3000 zijn in combinatie met een Orange Free of een Orange Business abonnement verkrijgbaar bij alle bekende verkooppunten, waaronder de 57 Orange shops, de Orange Flagship Store en de online Orange shop (www.orange.nl).

Wil je de SPV C600 of SPV M3000 testen? Neem dan contact op met Marjolein Bijsterveld op marjolein.bijsterveld@orangemail.nl

Einde