Digitale Gemeente Houten

Pietentraining in de Speelheuvel

dinsdag 22 november 2005 - Bron: De Speelheuvel

Wil jij een echte piet worden en ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan is dit je kans! Kom op woensdagmiddag 30 november naar De Speelheuvel. Om 14.00 uur start de pietentraining onder begeleiding van twee echte pieten.

Deze twee pieten gaan jullie de hele middag kunstjes aanleren zodat je aan het einde van de middag een echte piet bent. Als beloning krijgt iedereen een pietendiploma en kiezen de echte pieten de piet van de dag uit.

Lijkt het je leuk om mee te doen kom dan naar de Speelheuvel aan de Keercamp, je hoeft je niet op te geven. De entree is hetzelfde als anders, 1 euro, abonnementhouders kunnen op vertoon van hun pasje zo naar binnen.

Om alle kunstjes goed te kunnen doen is het handig om laarzen aan te trekken, bij slecht weer word het programma geannuleerd. Heeft u vragen neem dan gerust contact op tijdens de openingstijden van de Speelheuvel met Martine; 6375015 of mail naar info@speelheuvel.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).