Ingezonden persbericht


mYuice neemt SAP Business One activiteiten van Merzaan over

's-Hertogenbosch, 30 november 2005 - mYuice B.V., leverancier van SAP software, heeft de SAP Business One activiteiten van de Zeeuwse IT-aanbieder Merzaan overgenomen. De overname betreft alle bestaande SAP Business One contracten van Merzaan, de uitstaande leads en de productontwikkelingsactiviteiten. De contracten van ruim vijftien klanten zijn één-op-één overgenomen. Het technische en functionele beheer en de helpdeskfaciliteiten worden bij mYuice en haar moederbedrijf Ctac ondergebracht. Hierdoor is de service voor oud-Merzaan klanten volledig afgedekt.

Als enige bedrijf in Nederland voert mYuice nu het volledige SAP portfolio voor de middenmarkt (SAP Business One en mySAP All-in-One). Door zowel mySAP All-in-One als SAP Business One aan te bieden, kan mYuice zowel de grotere klanten met industriespecifieke wensen als de groeiende, dynamische bedrijven met minder complexe functionaliteit bedienen. mYuice hanteert een specifiek op het MKB afgestemd one-stop-shopconcept waarbij de klant de mogelijkheid heeft alle aspecten die bij een automatiseringsproject zijn betrokken bij één bedrijf onder te brengen.

Peter Geelen, directeur mYuice: "Doordat we nu ook SAP Business One in ons assortiment hebben, kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn op het gebied van SAP automatisering. Voor iedere gewenste functionaliteit van MKB-bedrijven in de sectoren handel, discrete productie en food hebben we nu een pasklaar antwoord in de vorm van één van de twee SAP oplossingen voor het MKB. Daarnaast zien we door de overname veel mogelijkheden in de ondersteuning van upgrades van SAP Business One naar mySAP All-in-One en de combinatie mySAP All-in-One en SAP Business One bij moeder- en dochterbedrijven."

Het totaal aantal SAP klanten van mYuice in de middenmarkt stijgt door de overname tot boven de veertig.

Over mYuice
mYuice B.V. is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Ctac N.V. en richt haar bedrijfsactiviteiten op de verkoop, implementatie en ondersteuning van op SAP software gerelateerde oplossingen voor de Nederlandse middenmarkt (MKB). Als leverancier van SAP software onderhoudt mYuice een intensieve relatie met SAP Nederland. Deze samenwerking heeft geleid tot de toewijzing door SAP Nederland als de erkende implementatiepartner voor een aantal specifieke segmenten in het midden- en kleinbedrijf. mYuice is gevestigd in 's-Hertogenbosch en heeft 31 medewerkers. Meer informatie is te vinden op www.myuice.nl.

Over Merzaan
Merzaan uit Terneuzen is gespecialiseerd in het aanbieden van IT-producten en biedt aanvullende diensten zoals Consultancy, Opleidingen, Systeemontwikkeling en Beheer en Ondersteuning. Daarnaast heeft Merzaan een zeer omvangrijk assortiment aan hard- en software, netwerkproducten, supplies en kantoorartikelen. Meer informatie is te vinden op www.merzaan.nl.

Over SAP Business One
SAP Business One is een standaardoplossing die is ontwikkeld voor dynamisch groeiende bedrijven die minder complexe en branchespecifieke IT-functionaliteiten vereisen. Of een organisatie nu vijf of vijfhonderd medewerkers heeft, SAP Business One houdt grip op de kernoperaties die noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol te runnen. Met SAP Business One worden onderdelen, zoals financiële administratie, rapportages, sales en distributie, inkoop, voorraadbeheer en CRM inzichtelijk gemaakt. Met meer dan 1060 partners wereldwijd, 8000 klanten en 38 landenversies helpt SAP Business One bedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, voordelen te halen uit groeikansen en naadloos aan te sluiten op bedrijven die SAP Business Suite-oplossingen gebruiken. Meer informatie is te vinden op www.sap.nl/smb/businessone.

----------
Noot voor de redactie,