Ingezonden persbericht


Woensdag 30 november 2005
WWW.NETALSINDEFILM.NL

Beste Redactie,

Netalsindefilm organiseert een viral vrienden actie om haar nieuwe site bekend te maken. Bezoekers kunnen hun vrienden over de actie tippen per e-mail met een persoonlijke boodschap. Wie de meeste vrienden heeft getipt wint een shoppingtrip naar Londen, en er zijn ook prijzen voor de overige 9 actiefste mailers.

Wanneer een van de getipte vrienden zelf ook op de actie reageert krijgt degene die hem of haar heeft getipt bovendien 50% korting bij www.netalsindefilm.nl.

Netalsindefilm verkoopt mode gezien bij celebrities en in de media. De viral actie is bedoeld om vrouwen en mannen tussen de 20 en 35 jaar in aanraking te brengen met dit concept. Deze doelgroep blijkt het meest open te staan voor het online kopen van fashion items. Dat een kledingstuk te zien was in de media is voor hen weliswaar niet de belangrijkste overweging om het te kopen, maar wordt wel leuk gevonden als extra verhaal.

Netalsindefilm
Op www.netalsindefilm.nl zijn producten te koop die gespot zijn in de media of bij celebrities, van het t-shirt gezien bij Brad Pitt, de nagellak die JLO gebruikt, de tas van Katja Schuurman tot de stoere riem van Chris Zegers. Netalsindefilm verkoopt topmerken zoals Burn'n'Violet, Chick on a Mission, Dyrberg Kern, Filippa K, Friis & Company, Ichi, Insight 51, Judith Osborn Originals, Michael Stars, Paul Frank, Porn Star, Sortie des Classes, Teenage Millionaire, Vonzipper en Wicked.

Netalsindefilm verzorgt ook de webshops op www.celebritymagazine.nl, www.cosmopolitan.nl, www.gtst.nl, www.rozengeurenwodkalime.nl, www.beaumonde.nl, www.fancy.nl, www.zcool.nl, www.filmfocus.nl. en www.talpa.tv.

Het bedrijf bestaat sinds april 2003 en wordt geleid door de zussen Marianne en Barbara van Leeuwen, die daarvoor samen prijsvergelijker MiepKniep.nl hebben opgericht. Naast de zussen van Leeuwen heeft Netalsindefilm drie medewerkers. Het kantoor van Netalsindefilm is gevestigd op Hendrik Jacobszstraat 13 in Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne van Leeuwen. 06-24254811
marianne@netalsindefilm.nl