Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Doe-het-zelfproduct nu professioneel getest en aanbevolen

Bison Hout Coating verlengt levensduur hout

Duurzaam beleggen schijn helemaal 'in' te zijn. Terwijl de beste belegging nog altijd ons eigen huis is. Op dat huis zijn we terecht heel zuinig. Voorkom onnodige 'vochtgevaren' en kosten. Want met een béétje extra moeite houd je je huis in topconditie.

De oplossing heet Bison Hout Coating, dat hout duurzaam beschermt tegen vocht. Waarmee ook de levensduur van je schilderwerk fors wordt verlengd.

Voorkom aantasting houtwerk door vocht
Het probleem is helder, zeker voor de bezitters van huizen die aan de buitenkant veel houten plaatmateriaal hebben. Vroeg of laat tast vocht het hout aan. De verf bladdert af, het hout gaat zwellen en rot zo steeds verder weg.

Kopse kanten plaatmateriaal
Bison Hout Coating is vooral geschikt om de kopse kanten van plaatmateriaal te behandelen. Ook grotere oppervlakken kunnen worden behandeld. Deze kwetsbare 'buitenplaten' worden bijvoorbeeld gebruikt om boeiboorden te maken aan de gevel of voor aftimmerplaten voor een uitbouw.

Goedgekeurd door KOMO
Bison Hout Coating is een hoogwaardige, witte 1-component coating voor alle(!) houtsoorten en houtachtige materialen als triplex, multiplex, Merbau, Meranti, et cetera. En bijzonder voor eenproduct voor doe-het-zelvers en zelfschilders: Hout Coating is KOMO-goedgekeurd*. Met andere woorden, Hout Coating is getest en goedgekeurd door en voor de meest de doorgewinterde vakmannen.

Kleine moeite
Bison Hout Coating breng je eenvoudig en gelijkmatig aan met kwast of roller. Na twee uur is het al overschilderbaar. Bijkomende voordelen: het heeft een goed vullend vermogen, waarmee je kleine oneffenheden in het hout al reduceert. Een blik Bison Hout Coating van 250 ml kost EUR 7,95. Goed voor het behandelen van 2,5 m2 hout.


* Goedgekeurd conform SKH, de KOMO-certificerende instantie ('beoordelingsgrondslag voor afdichtmiddelen voor de timmerindustrie').


---



Ingezonden persbericht