PERSUITNODING

persbijeenkomst nieuw centrum Waddinxveen op woensdag 30 november A.S.

Op dinsdagavond 29 november a.s. vergadert de Waddinxveense gemeenteraad over het raadsvoorstel van het college van burgemeester en wethouders over de realisatieovereenkomst met projectontwikkelaar William Properties voor een nieuw te bouwen centrum in Waddinxveen.

Bij een positief raadsbesluit betekent dit er ca. 220 miljoen euro wordt geïnvesteerd in een modern stadshart met winkels, voorzieningen en woningen. Het nieuw te bouwen centrum is gepland op de locatie van voetbalvereniging Be Fair. De besluitvorming zou een doorbraak betekenen in een jarenlange discussie over een nieuw centrum in Waddinxveen. Het project is uniek in Nederland omdat het nieuwe centrum op een plek wordt gebouwd waar nu nog sportvelden zijn.

Indien de gemeenteraad positief besluit, organiseert de gemeente Waddinxveen een persbijeenkomst op woensdag 30 november a.s. om 10.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. Tijdens de bijeenkomst wordt een toelichting gegeven door:
- Burgemeester Roijers namens de gemeente Waddinxveen.
- De heer T. Liebe van projectontwikkelaar William Properties
- Stedenbouwkundige D. van den Bosch van bureau Soeters, Van Eldonk en Ponec architecten
- Projectleider R. van den Broek van PRC.

Voor u is er gelegenheid vragen te stellen en eventueel interviews af te nemen. Er is een persmap ter plekke beschikbaar.

Mocht de besluitvorming vertraging oplopen, waardoor de persbijeenkomst moet worden uitgesteld, dan wordt u hiervan uiterlijk woensdagochtend 09.00 uur per e-mail in kennis gesteld.

Wij verzoeken u uw aanwezigheid telefonisch of per mail kenbaar te maken aan de cluster Communicatie, via doorkiesnummer 0182-624629 of e-mailadres gemeente@waddinxveen.nl.

Mocht u verhinderd zijn, dan sturen wij u een persmap toe. Deze kunt u via het genoemde e-mailadres aanvragen.

Graag ontvangen wij u op woensdag 30 november a.s. in het gemeentehuis.

Waddinxveen, 24 november 2005


---- --