Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Op woensdag 30 november 2005 organiseert het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) in Stadion Galgenwaard te Utrecht het jaarcongres en expositie

Jaarcongres en expositie HRopt; INNOVATIE EN OPTIMALISATIE VAN HR

Tijdens HRopt staat de toegevoegde waarde van HR ten opzichte van het bedrijfsresultaat centraal. Enerzijds zullen we kijken naar hoe HRM goedkoper, sneller & efficiënter gemaakt kan worden. Anderzijds wordt ingegaan op hoe de toegevoegde waarde van HRM ten opzichte van het bedrijfsresultaat aantoonbaar kan worden gemaakt. Keynote sprekers als Drs. Ben Tiggelaar,

Prof. Dr. Hans Strikwerda en Wouter Limmen (NVP) geven hun visie!

Tevens zullen sprekers antwoord geven op: hoe effectief is het om een Shared Service Center (SSC) op te zetten voor P&O, welke HR-functies gaan wel of niet in een HR-SSC en hoe gaat men intern om met veranderingen en enthousiasmering van werknemers?

Naast bovenstaande thema's zullen T-Mobile, NUON, PCM Uitgevers en Northgate (UK) praktijkcases verzorgen waarbij wordt ingegaan op de succesfacturen en valkuilen tijdens het traject van bijvoorbeeld het uitbesteden van salarisverwerking en -administratie of het opzetten van een HR Shared Service Center (SSC).

Kortom, met een bezoek aan HRopt is men in één keer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van methodieken, technologieën en tools voor HR innovatie en optimalisatie en de toepassingen hiervan voor de eigen organisatie!

Het jaarcongres zal plaatsvinden van 13.00-20.30 uur. Deelnemers betalen een toegangsprijs van ¤ 395,- (excl. BTW). Het inschrijfformulier is te vinden op www.hropt.nl.

Meer informatie over dit congres en het volledige programma kunt u vinden in bijgaande folder of op www.hropt.nl.


---

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van HRopt op zou willen nemen in uw blad. Indien u op andere wijze aandacht wilt besteden aan de onderwerpen van het congres, bijvoorbeeld door interviews met één of meerdere sprekers, verneem ik dat graag van u. Natuurlijk is een journalist van uw blad van harte welkom op deze dag. Ik verzoek u mij dit wel van tevoren te laten weten zodat wij (uiteraard kosteloos) een plaats kunnen reserveren.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.hropt.nl of u kunt contact met ons opnemen via nummer 040 - 212 94 99 of joke@ckc-seminars.nl

Met vriendelijke groet,
Centrum voor Kennis Communicatie

Erica van der Heiden
Assistente Project Manager
Postbus 984
5600 AZ Eindhoven
Tel : 040-212 94 99
Tel direct: 040-214 62 08
Fax : 040-212 94 07
erica@ckc-seminars.nl