Ingezonden persbericht


Eindhoven, 30 november 2005

Vacansoleil-Box op Travelecademy.nl

Vanaf vandaag, 30 november 2005, heeft Vacansoleil een eigen box op Travelecademy.nl met informatie over Vacansoleil en speciale acties voor reisagenten. Travelecademy.nl is een informatieve website voor reisagenten met informatie over vakantiebestemmingen en touroperators.

Vacansoleil heeft ruim 37 jaar ervaring met luxe kampeervakanties, en de Vacansoleil-brochure ligt al vele jaren op de plank bij de reisbureaus. Via de box op de site van Travelecademy creëert Vacansoleil een betere voorlichting van het kampeerproduct voor de reisadviseurs. Investeren in de kennis van reisadviseurs is belangrijk. Zij zijn de belangrijkste schakel in de verkoop van onze kampeervakanties via de reisbureaus , aldus John Gerards, marketing manager bij Vacansoleil.

In de box is er onder meer aandacht voor nieuwe Vacansoleil bestemmingen, campings, het Tv-programma Campinglife en de Vacansoleil kennisquiz met prijzen. Voorts is er een link naar de boekingssite van Vacansoleil. De box is te zien op de website www.travelecademy.nl in de sponsorbox.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht