Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 30 november t/m zaterdag 10 december 2005

Woensdag 30 november
13.00 uur
Wethouder Eerdmans reikt de prijs uit voor de nieuwe naam van de natuurboerderij Vathorst. Locatie: I-centrum Vathorst, Duisterweg 6a te Hooglanderveen.

Donderdag 1 december
08.30 uur
Wethouder Brink opent de 1e schoolzone in Amersfoort. Wethouder Eerdmans is hierbij aanwezig, zij spreekt kinderen, ouders en leerkrachten toe. Project Schoolzone is een verkeersveiligheidsproject waarbij in de omgeving van basisscholen markeringen en borden worden aangebracht om weggebruikers te waarschuwen dat zij een school naderen. Locatie: School op de Berg, Tollenslaan 2 te Amersfoort.

14.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper onthult de afvalbakken die zijn ontworpen door basisschoolleerlingen in het kader van het project 'Veilig op Straat'. De kinderen vonden dat er mooie afvalbakken bij hun school moesten komen om rommel tegen te gaan. Locatie: basisschool De Wegwijzer, Koning Karelpad 2 te Amersfoort.

14.30 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de themabijeenkomst 'Beroepsonderwijs in het perspectief van maatschappelijk ondernemen en werk'. De bijeenkomst wordt georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van Hink van Houten, lid van het College van Bestuur van ROC Midden Nederland. Locatie: Disketteweg 10 te Amersfoort.

Woensdag 7 december
09.30 uur
Een aantal leden van het college brengt een werkbezoek aan het Europees parlement in Brussel. ER vindt onder andere een rondetafelgesprek plaats met Europarlementariërs. Locatie: Van Maerlantstraat 18 te Brussel, België.

Donderdag 8 december
14.00 uur
Wethouder Eerdmans slaat de 1e paal van de Mulock Houwerschool. Locatie: Hoek Zangvogelweg/Lageweg te Amersfoort.

Vrijdag 9 december
14.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de officiële opening van het Keistad College. Locatie: Kaliumweg 2 te Amersfoort.

Zaterdag 10 december
14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de manifestatie 'Samen met de Buren' ter gelegenheid van de landelijke MADD-dag (Make A Difference Day). Minister Pechtold reikt de 'Samen met de Buren Prijs' uit. In het jubileumjaar van hare Majesteit Koningin Beatrix toont heel Nederland zich maatschappelijk betrokken door zich op deze dag vrijwillig in te zetten. Amersfoort heeft in 2004 het GemeenteCompliment voor vrijwilligerswerk gewonnen en sluit met deze manifestatie het project 'Veilig op Straat' af. Locatie: Stadshal in De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.


---- --