Ingezonden persbericht

ICT Solutions organiseert Webseminar over de Traceability Toolbox

Gratis kennisoverdracht via Internet

DE MEERN, 20051122 -- ICT Solutions, onderdeel van ICT Automatisering, organiseert in samenwerking met Oracle Nederland op 30 november 2005 en op 8 december 2005 een live Webseminar. Onderwerp van het gratis webseminar is de Traceability Toolbox: informatiebank voor procesoptimalisatie.


De Algemene Levensmiddelen Verordering vereist end-to-end traceability in de voedingsmiddelen, diervoeder en farmaceutische industrie. Belangrijk daarbij is dat er achterhaald moet worden uit welke grondstoffen en halffabrikaten een product is opgebouwd en waar de producten uiteindelijk terecht zijn gekomen. In de praktijk laat de exacte registratie van goederen te wensen over, met name bij vermenging en verdunning van partijen en bij retourstromen. De Traceability Toolbox, van ICT Solutions, geeft hierop het antwoord.
Tijdens het live webseminar, dat 1 uur duurt, maken deelnemers op een eenvoudige en doeltreffende manier kennis met de voordelen van de Traceability Toolbox. Deelnemers kunnen met eigen ogen zien dat het analyseren van de herkomst en samenstelling van producten bijzonder eenvoudig is. Verder is de Traceability Toolbox, die gebaseerd is op Oracle database Technologie, onafhankelijk van bestaande systemen inzetbaar en koppelt tracking informatie uit meerdere systemen aan elkaar.
De Boerenbond in Deurne was één van de eerste die ging werken met het tracking en tracing systeem. "Naast de genoemde voordelen brengt de Traceability Toolbox een functionaliteit als datawarehouse met zich mee. De gegevens kunnen, zonder dat de productieomgeving belast wordt, verder worden geanalyseerd. Bijvoorbeeld voor dwarsdoorsnedes, specifieke zoekopdrachten of schematische overzichten. De gegevens in de Traceability Toolbox lenen zich dus behalve voor Tracking en Tracing ook heel goed voor allerlei analyses.Beslist een uitkomst voor ondernemingen waar voedselveiligheid en snelle traceerbaarheid op de eerste plaats komt". aldus de heer P. van Deursen, adjunct directeur van Boerenbond Deurne.
Geïnteresseerden die vanaf hun eigen werkplek een webseminar willen volgen, kunnen zich inschrijven via www.oracle.com/start, keyword 'Toolbox' of via telefoonnummer 0570-504800. Inschrijving kan tot 48 uur voor het seminar.
Het seminar vereist geen specifieke voorkennis en is met name bedoeld voor kwaliteitsmanagers, logistieke managers en IT managers en andere geïnteresseerden in de Traceability Toolbox.




ICT Solutions