Gemeente Haarlem


14 november 2005

324/2005
Gemeente Haarlem, het college van burgemeester en wethouders

Persbericht


Storm op zee! Een spannende Sinterklaasmusical in de Stadsbibliotheek Haarlem

Voor de vierhonderdzoveelste keer varen Sint en Piet met hun stoomboot naar Nederland. Piet heeft er dit keer helemaal geen zin in. Volgens hem houden de kinderen alleen maar van Sinterklaas vanwege de cadeautjes. Van hem hoeft het hele feest niet meer.
Dan breekt er een verschrikkelijke storm los! Sint en vooral Piet zijn vreselijk bang. Zouden ze het er wel levend van af brengen? En hoe moet dat met het Sinterklaasfeest, als alle cadeautjes zijn vergaan?

Storm op zee is een spannende musical, naar een verhaal van Annie M.G. Schmidt.
De uitvoering wordt verzorgd door de Kennemer KinderKoren. Een 30-tal kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar zingen en spelen het vrolijke Sintverhaal. Vertelster is Marieke Reehoorn van verteltheater Madame Lilaluna. De muzikale leiding is in handen van Janine Huson, Riemke Zuidema en Gilles Michels.
De musical duurt 35 minuten en vindt plaats op woensdag 30 november 2005. Er zijn twee voorstellingen: de eerste om 14.00 uur, de tweede om 15.00 uur. De musical wordt gegeven op de sfeervolle Doelenzolder van de Centrale Bibliotheek. De Doelenzolder is niet toegankelijk per lift.

De toegangsprijs voor de Sintmusical is E 2,50. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Centrale Bibliotheek, Gasthuisstraat 32, Haarlem.

Meer weten? Bel met 023 - 511 53 00.

Zie ook bij:
- ww.kennemerkinderkoren.nl
- MACROBUTTON HtmlResAnchor www.lilaluna.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------