Politie Zeeland


---


O-7364-2005 Rijden onder invloed
Een 22-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder werd woensdag om 01.55 uur aangehouden in de Populierenstraat in zijn woonplaats wegens rijden onder invloed.
Een blaastest wees uit dat de man meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een dagvaarding.

Z-7365-2005 Alcoholcontrole
In de nacht van 2 op 3 december (vrijdag- op zaterdagnacht) zal in Oost-Zeeuws-Vlaanderen alcoholcontrole worden gehouden.

O-7366-2005 Aanrijding in Oosterland
Op de kruising N59 / Oud Heiligeweg ontstond woensdag om 08.05 uur een aanrijding tussen een tractor en een personenauto.
De bestuurder van de tractor, een 58-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, wilde ter hoogte van het benzinestation de N59 oprijden en in de richitng van de Oud Heiligeweg, richting Oosterland, rijden. Een 24-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente reed van de Oud Heiligeweg linksaf de N59 op in de richting van Zierikzee. Toen de vrouw al op de doorgaande baan van de N59 reed, reed de tracorbestuurder door en raakte met de klepelmaaier die aan de voorzijde van de tractor hing, de auto. De auto raakte beschadigd, de tractor liep geen schade op.

W-7367-2005 Diefstal uit woning
Dinsdag tussen 23.00 en 23.30 uur werden uit een woning op het Oranjeplein in Oost-Souburg een beamer en een camera gestolen.
De waarde van de gestolen spullen bedraagt meer dan vijftienhonderd euro.

O-7368-2005 Auto in de berm in Bruinisse
Op de kruising Groeneweg / Molenweg belandde woensdag om 07.25 uur een 23-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland met zijn auto in de berm.
Hij reed over de Molenweg in de richting van de Groeneweg waar hij rechts wilde afslaan. Een onbekende tegemoetkomende bestuurder sloeg linksaf, de Molenweg in en kwam daarbij op zijn weghelft. De 23-jarige bestuurder remde waarna zijn auto begon te slippen door plaatselijke gladheid. Hij raakte in de berm en reed over een betonnen 'biggenrug'. Zijn auto raakte beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland