Ingezonden persbericht


Persbericht

Margraten, woensdag 30 november 2005

De leukste bon voor je mobieltje

Nieuw: de Nationale Ringtone Cheque

Margraten - Vanaf deze week is de Nationale Ringtone Cheque verkrijgbaar. Een waardebon van ¤ 5,- of ¤ 12,50 waarmee je de leukste, gekste of hipste ringtones kunt downloaden op je mobiel. Ter introductie krijg je drie ringtones bij een cheque van ¤ 5,- en acht bij een cheque van ¤ 12,50. De Nationale Ringtone Cheques zijn op www.ringtonecheque.nl online direct te bestellen en vanaf 2006 verkrijgbaar bij diverse winkels.

De database van de Nationale Ringtone Cheque is gevuld met vele ringtones. Van de meest populaire melodietjes van dit moment tot klassiekers. Alle formaten zijn beschikbaar, zowel mp3 en polyfoon als realtone. De Nationale Ringtone Cheque komt precies op het goede moment. Wie op zoek is naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom, hoeft niet meer te zoeken. De Nationale Ringtone Cheque sluit goed aan bij de trend. Waardebonnen zijn - zo blijkt uit onderzoek van Deloite & Touche - veruit de populairste geschenken en daar komt nu voor jong en oud een heel aantrekkelijke optie bij. Ideaal voor consumenten maar ook voor bedrijven die een leuke actie willen houden.

De Nationale Ringtone Cheque is een initiatief van Cherio BV, specialist in geven. Motto van het Limburgse bedrijf is de uitspraak van Victor Hugo: "De geest wordt rijk door wat het ontvangt, het hart wordt rijk door wat het geeft." Cherio biedt de zakelijke en consumentenmarkt meer dan 45 bekende en originele cadeaubonnen aan via www.bonnenwereld.nl. Behalve overeenkomsten voor verkoop van cadeaubonnen met derden biedt Cherio naast de Nationale Ringtone Cheque ook de Nationale Vrije Tijd- & Recreatie Cheques aan, de chocolade kerstkaart, de Nationale Verjaardagscheque en HotChoc's, het persoonlijke chocolade-sms-bericht.