Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eindhoven, 30 november 2005

Kaarten voor het Philips AMeezing Concert bijna op!

De 20.000 kaarten voor het Philips AMeezing Concert, dat zondag 18 december aanstaande plaatsvindt in het Gelredome, zijn bijna allemaal op! Na het grote succes van vorig jaar organiseert Philips wederom dit concert waarbij maar liefst 20.000 mensen met z'n allen meezingen met de ultieme meezingers in het Gelredome. Het showbizzkoppel Bastiaan Ragas en Tooske Breugem presenteert, een aantal bekende Nederlandse artiesten maar ook lokale artiesten zorgen voor een uniek concert.

De laatste kaarten
De allerlaatste kaarten voor het Philips AMeezing Concert zijn te krijgen door een Philips product te kopen gedurende de grote Philips AMeezing Promotiecampagne die loopt t/m 8 december 2005. Daarnaast kan je kaartjes kopen via de bekende verkoopadressen van TicketBox voor ¤ 38,25. In totaal kunnen er 20.000 mensen komen naar het Philips AMeezing Concert. Na het succes van vorig jaar is het evenement ook dit jaar erg populair dus voor de laatste kaarten moet men snel zijn.

Het Philips AMeezing Concert programma
Het presentatieduo Bastiaan en Tooske neemt het publiek mee tijdens een muzikale avond vol met meezingers. De artiesten die optreden zijn: Do, Loïs Lane, Intwine, Peter Koelewijn, Erik Corton, Berget Lewis, Lange Frans & Baas B, Willeke Alberti, Henk Westbroek en Albert West. Daarnaast brengt een tiental lokale artiesten zoals Ed Struijlaart uit Den Haag, Bernd van Sanden uit Tilburg en Jelle uit Amersfoort een medley van meezingers ten gehore. De teksten van de nummers zullen voor het publiek te lezen zijn, zodat iedereen naar hartelust mee kan zingen.

EINDE PERSBERICHT

Bezoek ook de website www.philips.nl/ameezing

###

Voor meer informatie (