Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

30 november 2005

Gorssel - Automobiliste licht gewond

Een 24-jarige automobiliste uit Deventer raakte dinsdagmorgen (29/11) rond 11.35 uur gewond na een aanrijding. De vrouw reed over de Zutphenseweg richting Eefde. Achter haar reed een 29-jarige automobilist uit Zutphen. De vrouw remde af en de Zutphenaar had dit laat in de gaten. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de vrouw last had van haar nek. Zij moest zich onder doktersbehandeling stellen. Haar auto was dusdanig beschadigd dat deze moest worden weggesleept.

Twello - In auto's ingebroken

Dinsdagmiddag (29/11) werd in zeker drie auto's ingebroken. Dit gebeurde aan de Afslag (2x) en het Sikkeplein. Van de auto's werd een ruit vernield. Weggenomen werden autoradio cd-spelers, cd's en een zwart lederen tas. De tas werd enige tijd later teruggevonden in het Spiegelenbosje aan de Domineestraat. Deze plaats is alleen te voet of met de fiets te bereiken. Mogelijk dat iemand gezien heeft dat de tas daar werd achtergelaten. De inbraak in de auto aan het Sikkeplein vond plaats tussen 15.00 en 16.15 uur. De politie vraagt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900 8844.

Twello - Inbraak in woning

In een woning aan de Kruisvoorderweg werd dinsdag (29/11) ingebroken. Men wist binnen te komen door een ruit te vernielen. De gehele woning werd doorzocht. Weggenomen werd een videocamera.

Zutphen - Aanhouding na winkeldiefstal

Een 38-jarige Zutphenenaar werd dinsdagavond (29/11) betrapt in een supermarkt aan de Emmerikseweg. De man had een fles drank onder zijn jas verstopt. Dit werd gezien door winkelpersoneel. Hij werd overgedragen aan de politie en overgebracht naar het politiebureau. Een half uur later werd een 31-jarige Zutphenaar in dezelfde supermarkt betrapt. De man had een flesje en een blikje drank weggenomen. Ook deze man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt in beide gevallen proces verbaal op.

Hall - 109 km waar 60 mag

De politie heeft dinsdag (29/11) bij een controle op de Voorstondensestraat vijf bestuurders bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 109 km. Er is hier 60 km toegestaan.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58

---- --