Gemeente Hilversum

Aanmelding Hilversumse sportkampioenen
Kent u iemand die in aanmerking komt voor de titel Hilversumse sportman of sportvrouw 2005? Of is er een sportploeg die bijzonder goed heeft gepresteerd dit jaar?
Laat het de gemeente weten voor de verkiezing van de sportkampioenen.

Inmiddels is gestart met de voorbereidingen voor de verkiezing van de Hilversumse sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2005. Daarnaast is er de mogelijkheid om iemand, op grond van een bijzondere prestatie in de sport, extra in het zonnetje te zetten. Dat kan een coach of trainer zijn, maar bijvoorbeeld ook een talentvolle sporter! Voor de sportvrijwilligers bestaat reeds de Rinus Schaap Prijs.

Verkiezingen
De gemeente zal uit de aanmeldingen voor deze sportieve verkiezingen een voorselectie maken. Een gerenommeerde jury zal vervolgens de uiteindelijke keuze maken.
U kunt iemand aanmelden als hij/zij/de ploeg voldoet aan de volgende criteria: de sporter is een inwoner van Hilversum en de deelnemers van een sportploeg moeten leden zijn van een in Hilversum gevestigde sportaanbieder; de sportploeg moet het eerste (jeugd)team betreffen; het behaalde resultaat moet op landelijk niveau minimaal een lands- of rayonskampioenschap zijn of het winnen van een landelijke bekercompetitie of het behaalde resultaat moet op internationaal niveau minimaal een podiumplaats zijn tijdens een officieel internationaal kampioenschap dan wel het vestigen of evenaren van een Nederlands, Europees of wereldrecord en er moet sprake zijn van een sportprestatie in een tak van sport waarbij de overkoepelende bond als zodanig erkend wordt door NOC/NSF.

Indien u een persoon of sportploeg voor wilt dragen, willen wij graag het volgende van u weten:
de naam van de kandidaat, uw motivatie en uw naam en adres.

U kunt uw kandidaat schriftelijk aanmelden tot en met vrijdag 13 januari 2006 bij: Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling, productgroep sport en recreatie, Antwoordnummer 1199, 1200 VB Hilversum. Een postzegel is niet nodig. Mailen kan ook: a.raven@hilversum.nl