Politie Drenthe

Woensdagmorgen

Assen 30-11-2005

Man aangehouden na doorrijding aanrijding
EMMEN De politie heeft dinsdagmiddag een 20-jarige bromfietser uit Assen aangehouden. Hij zou betrokken zijn geweest bij een aanrijding tussen een bromfietser en een auto op de Kerkhoflaan. De jongen verliet de plaats van het ongeval. Een getuige is hem achterna gereden en heeft de jongen tot stoppen gedwongen. De bromfietser is aangehouden. Hij bekende de doorrijding. Hij is niet in het bezit van een bromfietscertificaat en zijn bromfiets is niet verzekerd. De bromfiets is in beslag genomen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. (BPS 05-203689)

Vrouw aangehouden op verdenking van winkeldiefstal KLAZIENAVEEN Agenten hebben dinsdagmiddag rond 16.00 uur een 26-jarige vrouw (woonplaats nog onbekend) aangehouden aan de Brugstraat. De vrouw wordt er van verdacht diverse goederen te hebben gestolen. Bij haar aanhouding had de vrouw onder meer gestolen tubes tandpasta bij zich en een aantal kostuums in een geprepareerde tas. De vrouw is ingesloten voor verhoor. (BPS 05-203694)

Man aangehouden op verdenking op bedreiging en mishandeling GASSELTE De politie heeft dinsdagavond een 23-jarige man uit Gasselte aangehouden aan de Bernard Fabritiuslaan. De man zou een 28-jarige man uit Gasselte hebben bedreigd en mishandeld. De ruzie is ontstaan omdat de verdachte lawaaioverlast zou hebben veroorzaakt. De man is ingesloten voor verhoor. (BPS 05-203755)

Ramona Venema verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot woensdagmorgen 12.00 uur. Tel. 0592-361268. Ron Reinds neemt de voorlichting over.