Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos wint opnieuw HP Service Excellence Award

~ ICT-dienstverlener uitgeroepen tot beste HP Service Provider ~

Eindhoven, 30 november 2005 Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft AAC Cosmos de HP Service Excellence Award gewonnen en is daarmee benoemd tot beste HP Service Provider van Nederland. De ICT-dienstverlener krijgt de Award naar aanleiding van uitgebreid onderzoek onder klanten van Hewlett-Packard.

AAC Cosmos wist de koppositie te behouden op basis van zijn operational excellence , klanttevredenheid en omzet in zowel hardware als carepacks. Hewlett-Packard omschrijft de samenwerking met AAC Cosmos als professioneel en gefocust op resultaat . Bovendien prijst HP AAC Cosmos voor het meedenken met zijn klanten en zijn open manier van communiceren.

De professionele aanpak maakt AAC Cosmos al jaren een gewaardeerde partner van HP , licht HP toe. Natuurlijk lagen de verwachtingen na de winst van vorig jaar hoog. De concurrenten zaten AAC Cosmos op de hielen, maar toch is AAC Cosmos er wederom in geslaagd de verwachtingen waar te maken en opnieuw de eerste plaats te behalen.

Wij zijn er trots op dat wij opnieuw zijn uitgeroepen tot beste HP Service Provider van Nederland , zegt René van Dop, directeur marketing bij AAC Cosmos. Ons continue streven naar het waarborgen van kwaliteit van onze dienstverlening aan HP-klanten en het optimaliseren van klanttevredenheid wordt met de Service Excellence Award beloond.

(219 woorden)

Bij dit bericht is high-res beeldmateriaal beschikbaar

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over AAC Cosmos
AAC Cosmos is een ICT-partner met specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van ICT-oplossingen. Het bedrijf heeft 400 medewerkers en 7 vestigingen in het hele land. AAC Cosmos richt zich met zijn dienstverlening voornamelijk op middelgrote organisaties in het bedrijfsleven, maar heeft ook grote organisaties binnen de zorgsector, lokale overheid en centrale overheid in zijn klantenkring. AAC Cosmos denkt als ICT-partner met zijn klanten mee over hoe zij ICT pro-actief en op een strategische manier kunnen inzetten, en heeft daarnaast ook specifieke kennis op het gebied van ICT-oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In vrijwel alle samenwerkingen met leveranciers beschikt het bedrijf over de hoogste (service-) accreditaties. Meer over AAC Cosmos kunt u vinden op:
http://www.aaccosmos.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: cathelijnev@lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com