AutoRai

Gratis automaat in de Suzuki Alto

(11/30/2005)
De dure decembermaanden staan weer voor de deur. Suzuki komt de Alto-kopers echter tegemoet door tijdelijk een automatische transmissie gratis aan te bieden. Met een prijs van 8.999 euro is deze Alto de goedkoopste automaat van Nederland.
Dat wil zeggen dat de Suzuki Alto 1.1 GLX automaat geleverd wordt voor de prijs van een handgeschakelde Alto 1.1 GLX.

De Suzuki Alto 1.1 GLX automaat wordt aangedreven door een viercilindermotor van 1.061 cc, met vier kleppen per cilinder en een maximumvermogen van 63 pk/46 kW bij 6.000 toeren per minuut. De automatische drietrapstransmissie schakelt snel en soepel. Dit draagt bij aan het bijzonder gunstige brandstofverbruik, want de Alto met automatische versnellingsbak komt op één liter benzine ruim zestien kilometer ver. De automaat heeft normaliter een meerprijs van 1.300 euro.

Ondanks de aantrekkelijke prijs van 8.999 euro is de Suzuki Alto
1.1 GLX automaat voorzien van een bijzonder complete uitrusting, met onder meer centrale deurvergrendeling, elektrische bedienbare ramen voor, stuurbekrachtiging, hoofdsteunen achter, een in delen neerklapbare achterbank, in de carrosseriekleur gespoten bumpers, ABS en airbags voor bestuurder en passagier.

Sportief accent
Het vlotte uiterlijk van de Suzuki Alto is op een voordelige manier van een sportief accent te voorzien. Suzuki levert het SportStyle-accessoirepakket voor de Alto voor slechts 899 euro, terwijl het pakket een waarde van 1.299 euro vertegenwoordigt. Het sportieve accessoirepakket bevat een dakspoiler in de carrosseriekleur, lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, een robuust uitlaatsierstuk en zwarte stootsierlijsten op de flanken.

De Suzuki Alto is leverbaar vanaf 7.499 euro.