AutoRai

Derks keert terug als CEO van DaimlerChrysler Services Nederland

(11/30/2005)
Peter Derks keert per 1 januari 2006 terug aan het roer van DaimlerChrysler Services in Nederland (DCS NL). Na ruim twee jaar de functie te hebben bekleed als Managing Director van DaimlerChrysler Services UK (DCS UK) gaat hij weer de eindverantwoordelijkheid dragen voor de Nederlandse markt.
De huidige CEO van DCS NL Bob Middleton vertrekt richting DCS UK waar hij de functie van Derks overneemt als Managing Director. Middleton is afkomstig uit deze organisatie, waar hij onder meer gewerkt heeft als Director Sales en Marketing.

Derks kan met recht een oude bekende genoemd worden binnen DaimlerChrysler Services NL. In totaal heeft hij er 13 jaar gewerkt, onder meer als Commercieel Directeur en later (2001-2003) als CEO. Hij kent dus als geen ander de organisatie waar hij binnenkort weer leiding aan gaat geven. âDaimlerChrysler Services is een gemotiveerde, gedreven en stabiele club die niet voor niets de grootste merkgebonden leasemaatschappij van Nederland is.â

DaimlerChrysler Services B.V. is in Nederland een sterke speler op de automotive lease- en financieringsmarkt, met een breed scala aan lease- en financieringsmogelijkheden voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De combinatie van merkgebonden leasemaatschappijen (Mercedes-Benz Leasing, Mercedes-Benz CharterWay B.V., Chrysler Finance en smartstart Financial Services) met de universele leasemaatschappij debis Autolease zorgt ervoor dat wij beschikken over een portefeuille van zoân 40.000 personen- en bedrijfsautoâs.