Gemeente Oss


30/11/2005 - Afvalkalender 2006

De Afvalkalender voor 2006 wordt vanaf deze week huis-aan-huis bezorgd bij alle woonhuizen in de gemeente Oss. Er zijn zo'n 100 verschillende kalenders in omloop, afgestemd op de buurt waar u woont.

Groen, grijs en oud papier

Op de voorkant van de kalender vindt u informatie over de ophaaldagen in 2006 voor de groene en grijze container, maar ook alle dagen voor het ophalen van oud papier zijn er op vermeld. Het advies is om de afvalkalender op een vaste plek te bewaren. Op de achterkant van de kalender staat informatie over hoe om te gaan met uw afval: hoe scheidt ik mijn afval, welke aanbiedingsregels gelden er voor de groene en grijze container?, hoe kan ik Klein Chemisch Afval kwijt?, wanneer en waarvoor kunt u bij het Kringloopbedrijf terecht?, op welke dagen is de Milieustraat open?, waar kan ik gratis compost voor mijn tuin halen?. Op al deze vragen krijgt u antwoord als u de afvalkalender van 2006 omdraait.

Geen kalender gehad?

Uiterlijk vrijdag 16 december dient u een afvalkalender te hebben ontvangen. Is dat niet het geval, dan kunt u bellen naar loket Bouwen, Milieu en Leefomgeving, telefoon 629 030. Ook kunt u een kalender ophalen aan de balie van Publieksvoorlichting en bij de ir. Diddewerf .