Gemeente Oss


30/11/2005 - Werkzaamheden Hoge Hofstraat / Clarastraat Megen Afgelopen maandag zijnde werkzaamheden van het project Herinrichting Hoge Hofstraat / Clarastraat e.o. in Megen gestart. Het betreft hier hoofdzakelijk het verbeteren van de bestrating. De aannemer die dit werk gaat uitvoeren is De Koornbeemd uit Oss. Ook Essent en Brabant Water voeren enkele kleine werkzaamheden uit. De werkzaamheden worden per fase/straat uitgevoerd, waarbij de straat waar men aan het werk is door de aannemer met hekken en bebording wordt afgezet. Tijdens de werkzaamheden zijn doorgaand auto- en fietsverkeer in die fase/straat niet meer mogelijk, evenals bestemmingsverkeer voor de woningen. Zodra een fase/straat geheel gereed is wordt deze weer opengesteld voor het verkeer.

Planning
Achtereenvolgens komen de volgende straten aan bod: Elzenstraat, Wilgenstraat, Hoge Hofstraat, Clarastraat, Kapelstraat, Burg. vd Ackerstraat, Meerstraat en Molenstraat. Het totale werk zal naar verwachting circa 20 werkweken duren en medio 2006 gereed zijn; onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Informatie
Op de hoek Molenstraat / Kapelstraat komt een directiekeet te staan waarin de prestatietekening hangt. Hier kunt als bewoner informatie krijgen over de fasering en daarmee over de bereikbaarheid van uw woning.
Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente, de heer T. van den Heuvel, telefoon 06 110 28 213.