Rijn & Venen 09.45 uur

Utrecht 30-11-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Banden lek gestoken

BAAMBRUGGE Dinsdagmiddag heeft de politie omstreeks 17.15 uur een man aangehouden op verdenking van het leksteken van banden van een geparkeerde auto aan de Rijksstraatweg. De 67-jarige verdachte uit Abcoude werd door omstanders betrapt bij het leksteken en vervolgens door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Reden voor het leksteken is een conflict tussen de verdachte en de eigenaar van de auto.

Aanrijding

WOERDEN Dinsdagmiddag omstreeks 17.15 uur vond op de kruising van de Vossenschanslaan, de Van Hogendorplaan en de Doctor Colijnlaan een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. De 75-jarige bestuurster van de personenauto, afkomstig uit Harmelen, reed over Vossenschanslaan en sloeg linksaf. Zij liet daarbij een 23-jarige bestuurder uit Woerden op een scooter die rechtdoor reed niet voorgaan. De vrouw liep enkele schrammen op en de scooter was geheel vernield.

Snelheidscontrole

ZEGVELD Dinsdagmiddag en -avond heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Milandweg. In totaal werden zes snelheidsovertreders aangehouden, waarvan de hoogst gemeten snelheid 107 km/u bedroeg waar 80 km/u is toegestaan.

Bestuurder onder invloed

MAARSSEN In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie omstreeks 03.00 uur een bestuurder op de Dr Plesmanlaan gecontroleerd. De 47-jarige man uit Amersfoort bleek onder invloed van alcohol te rijden (235 ug/l) en werd hierop aangehouden.