Ingezonden persbericht


Amsterdam, 28 november 2005

Keesing Journal of Documents & Identity
Symposium Amsterdam 2005

Op 30 november en 1 december 2005 vindt het eerste Keesing Journal of Documents & Identity Symposium plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het doel van dit Symposium is het bijeenbrengen van wetenschappelijke experts op het gebied van documentenbeveiliging, vertegenwoordigers uit de beveiligde documenten & identiteits industrie en afgevaardigden van overheidsinstellingen en financiële instituten.

Het Keesing Journal of Documents & Identity Symposium biedt een selectie aan technische presentaties door wetenschappelijke experts werkzaam op het gebied van identiteitsdocumenten. Tegelijkertijd bieden de expositie en de wetenschapsbeurs de aanwezige sponsors en deelnemers een uitstekende kans om te netwerken. Het thema van de eerste dag van het Symposium is 'Identiteitsbeveiliging'. Er zal die dag een forumdiscussie worden gehouden over de successen en valkuilen betreffende de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiligde documenten.

Op de tweede dag is het hoofdthema 'Convergentie'. De toekomst van beveiligde documenten wordt besproken, evenals het concept 'één identiteitsdocument dat alle andere overstijgt'. Op beide dagen worden een expositie en een wetenschapsbeurs georganiseerd, waarop de sponsors van het Symposium de kans krijgen hun laatste innovaties en technologische ontwikkelingen te tonen.

Het eerste nummer van het tweemaandelijkse tijdschrift 'Keesing Journal of Documents & Identity' werd gepubliceerd in mei 2003. Sindsdien heeft het blad een solide reputatie opgebouwd als bron van hoogwaardige informatie over alles wat samenhangt met documentenbeveiliging. Het wordt gelezen door rond de 3000 professionals, werkzaam in het veld van beveiligde documenten & identiteit.

Onder de deelnemers aan het Symposium bevinden zich vertegenwoordigers van de U.S. Department of State, U.S. Secret Service, Europol, Document Content and Format Working Group (ICAO), ABN AMRO Bank, APACS, Hong Kong Immigratiedienst, Koninklijke Marechaussee, UK Passport Service, Joh. Enschedé Security Print, Thomas de la Rue en Sdu identification. Meer details over het bezoekersprofiel en sprekersprogramma van het Symposium, bezoek www.kjdi-symposium.com.

We willen u hierbij uitnodigen voor deze unieke bijeenkomst. Alleen vooraf aangemelde bezoekers krijgen toegang tot het symposium. Neem hierover contact op met onze Customer Service Afdeling (zie contactgegevens).

----------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Customer Service:

Customer Service
Telefoon: 020-5641228
E-mail: ref@keesing.nl

Website: www.kjdi-symposium.com