Gemeente Doetinchem

Heropening sportcomplex Rozengaarde

Woensdag 30 november wordt sportcomplex Rozengaarde op feestelijke wijze heropend. Wethouder Blom verricht om 15.00 uur de openingshandeling waarna genodigden een rondleiding krijgen door het geheel vernieuwde sportcomplex. Tijdens de feestmiddag op woensdag 30 november mag iedereen van 13.00 uur tot 16.00 uur voor slechts één euro entree komen zwemmen.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling van sportcomplex Rozengaarde. In 2004 heeft de receptie al een metamorfose ondergaan. Dit voorjaar is met veel enthousiasme de vernieuwing doorgezet. Rozengaarde is er in geslaagd om binnen de bestaande middelen een brede invulling te geven aan het vernieuwde gezicht van het sportcomplex.

Met de renovatie van de voorgevel tot en met de thematisering van het peuterbad heeft er een frisse wind door het sportcomplex gewaaid. De muren van de entree zijn met frisse kleuren beschilderd, er zijn verschillende wanden in het gebouw geplaatst ter verbetering van het interne klimaat, maar ook de technisch afgeschreven ketels zijn vervangen.

Voor informatie betreffende actuele openingstijden en activiteiten kunt u kijken op de website: www.rozengaarde.nl.