Senternovem


Precisiebeurs 2005

Aanvangsdatum

30-11-2005

t/m 01-12-2005

Precisietechnologie ontwikkelt zich in een zeer hoog tempo waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt. Om de mogelijkheden van de precisietechnologie ten volle te kunnen benutten is specialisatie op vele gebieden onontbeerlijk. Gedegen samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen is daarbij noodzakelijk om de specialistische kennis en technologieën te mobiliseren voor nieuwe oplossingen.

Vakbeurs & Congres
Op 30 november en 1 december organiseert het Mikrocentrum voor de vijfde keer de Precisiebeurs. Deze vakbeurs, met naar verwachting 140 exposanten (2004: 124 exposanten), en uitgebreid congres richt zich volledig op de volgende vakgebieden:

optica

fijnmechanica (micron-gebied)

nanotechnologie

micro-systeem technologie (MST)

mechatronica

embedded-software

micro-assemblage

micro-laserbewerking

precisie-etsen

micro-verbinden

besturingstechniek

motion control

visionsystemen

materialen (composieten, keramiek)

precisie-bewerkingsmachines

meetmachines

Het congresprogramma bestaat enerzijds uit praktische leverancierspresentaties verzorgd door de exposanten en anderzijds uit onafhankelijke lezingen. Bij de onafhankelijke lezingen gaat bijzondere aandacht uit naar nieuwe technologieën, marktontwikkelingen en productinnovaties.

Geïnteresseerd in beursbezoek?
Het bezoeken van de Precisiebeurs, inclusief het congres, koffie & thee, parkeren en naslagwerk is geheel gratis. U kunt zich via de website registreren voor een gratis bezoek.

Organisatie
door:
Ondersteund door:

mikrocentrum nvpt_logo_99 IOPlogo

Locatie

NH Koningshof te Veldhoven

Toegangsprijs

gratis

Meer informatie

Ga naar de website voor meer informatie of om aan te melden!! Wijzigingsdatum | 12-10-2005