Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

http://www.minvrom.nl

MINVROM: uitnodiging persconferentie: Nieuw huurbeleid

Uitnodiging voor de pers:
Nieuw huurbeleid

Minister Sybilla Dekker (VROM) presenteert vanmiddag het nieuwe huurbeleid. De minister zal daarbij aangeven hoe het nieuwe beleid eruit komt te zien en welke gevolgen dit heeft voor huurders, verhuurders, de woningbouwproductie en de aanpak van verouderde wijken.

Op dit moment is er een woningtekort waardoor het moeilijk is voor mensen om een woning te vinden. Om te zorgen dat er meer woningen komen stimuleert minister Dekker de bouw van nieuwe woningen en de aanpak van oude stadswijken. Daarnaast vernieuwt de minister het huurbeleid. Met dit nieuwe beleid wil zij verhuurders meer woningen laten bouwen. Per 1 juli 2005 zal (een deel van) het nieuwe huurbeleid in werking treden.

Minister Dekker presenteert het nieuwe beleid na de persconferentie van de minister-president, waarschijnlijk tussen 16.30 en 17.30 uur. Vanaf 16.00 is de persmap in perscentrum Nieuwspoort beschikbaar. U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats in zaal Wandelganger 1 van perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10 te Den Haag.

19 nov 04 15:06