Travel Unie International Nederland N.V.

JAPAN BLIJKT SUCCESV ...
JAPAN BLIJKT SUCCESVOLLE NIEUWE BESTEMMING VOOR DE BOER & WENDEL

Land van de rijzende zon wordt ook in zomer 2005 door groepsreizenspecialist aangeboden

Den Haag, dinsdag 19 oktober 2004 - Groepsreizenspecialist De Boer & Wendel heeft afgelopen zomer met veel succes haar nieuwe bestemming Japan geïntroduceerd. Vanwege de gerichte belangstelling voor deze rijke bestemming, heeft De Boer & Wendel besloten om het eiland Japan ook voor zomer 2005 in haar reisprogramma op te nemen.

Directeur Jan de Ridder van De Boer & Wendel: "De beste manier om het prachtige eiland Japan te ontdekken is door elk vooroordeel over Japan en Japanners te vergeten. In 17 dagen maken onze reizigers in de zomermaanden kennis met de oude tradities van het land van de rijzende zon, beter gezegd van de 'reizende zon'! Op vijf vertrekdata hebben wij afgelopen zomer groepen met telkens circa 15 reizigers uitgezwaaid vanaf Schiphol. Stuk voor stuk kwamen zij enorm enthousiast terug. In Japan heeft men kunnen genieten van kunst, cultuur en prachtige natuur, zoals aan de waterkant van het Chuzenji-meer, een populaire zomerplek voor Japanners. Ook werd de Fuji-yama, de hoogste berg van Japan beklommen. Men heeft kunnen genieten van de Japanse tempels, van oude Keizerlijke steden als Nikko, de oude Shogun hoofdstad Kamakura, de oude Keizerlijke hoofdstad Kyoto en Nara. Maar natuurlijk ook van miljoenenstad Tokyo. En van festivals en theaters als het Kabuzaki-theater in de hoofdstad. Met de eeuwenoude band met Nederland werd kennisgemaakt in de voormalige handelsenclave Dejima, een eiland voor de kust bij Nagasaki. Ook het gebrandmerkte Hiroshima werd door het reisgezelschap bezocht'.

Ook in zomer 2005 'alles inclusief' naar Japan
De bestemming Japan wordt door De Boer & Wendel aangeboden volgens haar 'Diamond Collection', dit zijn groepsrondreizen in Nederlands gezelschap met een Nederlandse reisleider. Op deze reizen zijn alle maaltijden excursies en entreegelden inclusief. Gasten van De Boer & Wendel verblijven in eerste klasse accommodaties. Directeur Jan de Ridder: "Kwaliteit, gemak en comfort staan bij ons centraal voor onze klanten. Onze reisorganisatie kan je dan ook karakteriseren als een van de laatste, échte touroperators, die van het begin tot het einde de reizigers in de watten leggen. Zo gaat de reisleiding bij ons al mee vanaf het vliegveld van vertrek. En op de eigen drankjes na is werkelijk alles inclusief. Uit reacties van onze klanten blijkt keer op keer dat dit uiteindelijk veel voordeliger is dan overal zèlf voor te betalen tijdens een rondreis". De Boer & Wendel heeft vanwege de succesvolle ontvangst van de bestemming Japan besloten om dit reisproduct ook voor zomer 2005 in haar groepsreizenprogramma 'Midden-Oosten, Azië, Pacific' op te nemen. De nieuwe brochure wordt verwacht rond 15 december 2004.