Gemeente Helmond


---

Afstudeerscriptie: Hoe wilt u nu écht wonen in Helmond.

Vierdejaars student, Ralph Sidler, aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven volgt de opleiding Onroerend Goed en Makelaardij. Op dit moment is hij bezig met de afronding van zijn opleiding en is bezig met zijn afstudeerscriptie.
Hiervoor is hij een onderzoek gestart om erachter te komen hoe u nou daadwerkelijk wilt wonen en wat uw wensen zijn op het gebied van wonen.

We weten wel hoe projectontwikkelaars en gemeenten het graag zien, maar wordt er ook gekeken hoe u wilt wonen? Belangrijk is dat er ook naar u wordt geluisterd, daarom is uw mening van essentieel belang in het kader van zijn onderzoek.

Ralph heeft een enquête opgesteld waarin duidelijk naar voren komt hoe u graag wilt wonen. Door het invullen ervan kan hij een beter inzicht krijgen in uw wensen en aan de hand hiervan wellicht iets veranderen.

Het invullen van deze enquête zal hooguit 2 minuten van uw tijd in beslag nemen en u maakt bovendien kans op een dinerbon voor 2 personen in een gezellig Helmonds restaurant, als blijk van waardering.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de enquête via het internet in te vullen,
dan kunt u telefonisch contact met opnemen met Ralph Sidler 06-48014465.

Vul de enquête in: www.huizeninhelmond.nl

---

| |