Persberichten district Maasland

Oss 11-01-2004

JONGEREN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING

LOOSBROEK - In de nacht van zaterdag op zondag zijn vier jongeren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar uit Boxtel en Liempde aangehouden. Op de Dorpsstraat in Loosbroek beledigde de jongen uit Liempde twee daar toezichthoudende politiemensen. Toen hij werd aangehouden beledigden ook de drie andere de politiemensen. Ook zij zijn aangehouden. Tegen het viertal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze heengezonden.

MEISJES AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

OSS - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee meisjes 15 en 16 jaar uit Oss aangehouden. Ze worden ervan verdacht van een woning aan de Hooghuisstraat in Oss een ruit te hebben vernield. De meisjes werden aangehouden op aanwijzing van getuigen. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemakt. Na verhoor zijn ze heengezonden.

INBRAAK WONING

OSS - In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Voorburcht in Oss. Men wist binnen te komen door een raam open te breken. Eerst hadden de inbrekers echter de stroom- en telefoonkabels naar de woning opgraven en vernield. De gehele woning werd doorzocht. Een kluis werd uit de muur gebroken en meegenomen. In de kluis zat onder andere een vuurwapen, waarvoor de bewoner een vergunning had.