Ingezonden persbericht


Georgina en Marieke zetten zich in voor de ING Bank Local Heroes Run

16 NOVEMBER 2003

Na afloop van de ING Bank Local Heroes Run zal Marieke samen met een aantal Idols collega's een mini concert verzorgen voor de deelnemers aan de loop. Marieke is vooral bekend van haar optredens bij Idols. Op dit moment is zij bezig een soloalbum op te nemen met teksten van Marco Borsato. In de loop van de maand november zal zij een nieuwe solo single uitbrengen. Vol enthousiasme heeft zij gereageerd op de uitnodiging van Local Heroes om speciaal voor alle scholieren die deelnemen aan de ING Bank Local Heroes Run een groot feest te bouwen!

Daarnaast zal deze dag ook Georgina Kwakye aanwezig zijn, bekend van MTV en GTST. Georgina zal de gehele dag gastvrouw zijn voor alle scholieren en ook samen met hen deelnemen aan de loop. Verder zullen een aantal mystery gasten aanwezig zijn, bekend van radio en t.v. om samen met Georgina en Marieke deze dag tot een groot feest te maken.

Om de scholieren te begeleiden is een groot aantal atleten aanwezig zoals Marko Koers, Lotte Visscher, Gerard Nijboer, Gert-Jan Liefers, Ellen van Langen en Jos Hermens. En, net zoals voorgaande jaren zijn Jaap de Hoop Scheffer, Paul Rosenmöller, Gerda Verburg en Paul Depla uit de politiek aanwezig en zullen zij ook het parcours met de scholieren lopen.

Let wel, deze dag is alleen toegankelijk voor deelnemers die zich inschrijven voor de ING Bank Local Heroes Run! Voor meer informatie bel je Miriam Wennekers: 06 -10 88 24 08.

Editors note: 1504 tekens incl. spaties / 260 woorden / 26 regels. Redactionele informatie: Reiche Media BV Nieuweweg 6c 2685 AP Poeldijk tel: 0174-244048 fax: 0174-289410 e-mail: info@reichemedia.nl http//www.reichemedia.nl