Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK



11 november 2003



Groenlo - jongen aangereden


Meldde de moeder van en 14-jarige jongen uit Ruurlo, dat haar zoon omstreeks 15.30 uur in Groenlo omver was gereden door de bestuurder van een zwarte Opel Astra. De jongeman fietste ter hoogte van City en werd geraakt. Hij kwam te vallen en liep gelukkig geen letsel op. Zijn fiets raakte wel beschadigd. De politie zoekt contact met de bestuurder van de Opel, misschien heeft deze en andere lezing.



Winterswijk - babbelend met de sturen in elkaar


Twee 15-jarige meisjes uit winterswijk zijn maandagmiddag omstreeks 16.20 uur op de Rondweg Zuid met de sturen in elkaar geraakt terwijl zij gezellig babbelend naar huis fietsten. Een ambulance heeft ze voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, maar het letsel zal wel meevallen, want ze gingen al lachend de ambulance in.



Ruurlo - verkeerscontrole


Is er gisterenmiddag op de Groenloseweg en Batsdijk gecontroleerd op snelheidsovertredingen en het dragen van de autogordel. Op de eerste locatie reden werden 35 auto's gecontroleerd en reden er 2 te hard en één bestuurder had geen gordel om. Op de andere locatie reden van de 50 auto's er 12 te hard en hierbij was de hoogste snelheid 111 terwijl men 80 mocht rijden.


Einde berichten



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52




---- --